Hıristiyan Haber

Katolik Papaz Asi Çıktı

Katolik Papaz Asi Çıktı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2910 Beğen : 0

26 yıldır Brianza kentinin Villasanta beldesinde görev yapan Papaz Ferdinando Mazzoleni, yayınlanan kilise bülteninde, Mario Monti liderliğindeki teknik hükümete adeta ateş püskürdü.

"Sevgili inananlar" diye başlayan Papaz Mazzoleni, halkı Monti Hükümeti'nin getirdiği vergileri ödememeye çağırdı. Hükümetin yeni vergilendirme sisteminin yanlış olduğunu vurgulayan Papaz Mazzoleni, 2Zayıf olanlara vurdu, zenginlere dokunmadı. Sosyal bir patlama riski olabilir" dedi.

Monti'nin yerine bir muhasebeci gelse daha iyiydi

Mazzoleni, İtalya'nın bu durumdan nasıl kurtulabileceğini ise, "Bizimle dalga geçiyorlar. Geçmişte ülkemizin daha kötü durumda olduğunu, şimdi İtalya'yı kurtaracaklarını söylüyorlar ama insanlar artık ay sonunu getiremiyor. Vergi üstüne vergi getirip, halktan özveri istiyorlar. Sadece ceplerimizi boşaltıyorlar. Monti'nin yerine bir muhasebeci getirilse daha başarılı olur" diye açıkladı.

Ekonomik krizle mücadele eden İtalya'da, son aylarda ekonomik nedenlerle intihar edenlerin sayısında ciddi bir artış yaşanmıştı. Bu nedenle, maddi sıkıntıya düşenlere psikolojik destek için bazı birlikler kurulmuş ve "alo yardım" hatları hayata geçirilmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler