Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber 'Avustralyalı Hristiyanlar' İslam'a savaş açtı

'Avustralyalı Hristiyanlar' İslam'a savaş açtı

'Avustralyalı Hristiyanlar' İslam'a savaş açtı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2949 Beğen : 0

Avustralyalı Hıristiyanlar Partisi ülkede İslam düşmanlığını bayrak yapan bir kampanya başlattı. Kilise liderlerinin durdurmak için müdahalede bulunduğu kampanyada İslama ve Müslümanlara ait herşey "Avustralya değerlerine" aykırı ilan edilerek ırkçı mesajlar veriliyor.

Ulusal Parti bu hafta Melbourne'de yapılacak seçimlerden zafer bekliyor.

Avustralyalı Hıristiyanlar Partisinin ulusal direktörü Ray Moran, partisinin "Hıristiyan değerleri" korumak için kurulduğunu ve gelecek federal seçimde güçlü bir performans göstermeyi umduklarını söylüyor.

Moran partinin üyelerinin çoğunun Hıristiyan Demokrat Parti'den geldiğini ve tüm Hıristiyanları aynı çatı altında birleştirmek istediğini ekliyor.

Victoria Kiliseler Konseyi ise partinin bütün bir inancı temsil ettiğini ima eden bir isim ile kayıt yaptırabilmesine tepkili.
Partinin isminin "'Avustralyalı Hristiyanlar' olarak tescillenmesine karşı çıkan Kilise'nin başvurusu ise reddedildi.

Partinin adayı Maria Bengtsson ise ırkçı olmadığını iddia ederken, "dinlerini, helal gıdalarını, kültürlerini savunan Müslümanları sevmiyorum. Onlar Hıristiyan bir ülkede yaşıyor ve ben yüzde 60'ı temsil ediyorum" şeklinde konuşuyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler