Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Tuzla'da patlama : 2 işçi öldü

Tuzla'da patlama : 2 işçi öldü

Tuzla'da patlama : 2 işçi öldü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2315 Beğen : 0

Olayda Ali Sağdıç ve Recep Özdağ yaşamını yitirdi. Fethullah Ateş, Hüsamettin Dönergöz , Özkan Çoban, Samet Doğan ve Fikret Yılmaz Türk ise yaralandılar. 2 yaralı GİSBİR Hastanesi’nde tedavi altına alınırken diğerleri ayakta tedavi edildi. Patlamanın yeni yapılan geminin ön bölümünde tavlama yapımı sırasında meydana geldiği belirtildi. Patlamayla ilgili inceleme sürüyor.

Bu arada Limter-İş Genel Başkanı Kanber Saygılı, 2 işçinin ölümü 5 işçinin de yaralanmasıyla sonuçlanan patlamanın meydana geldiği Tuzla'daki Ada Denizcilik adlı tersanenin önünde açıklama yapmak istedi. Bu sırada Saygılı'ya tersanedeki bazı görevliler engel olmak istedi. Kamber Saygılı'nın tepki göstermesi üzerine kavga çıktı. Saygılı'nın beraberindekiler ile tersane görevlileri yumruklaştı. Kavgayı araya girenler ayırdı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler