Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Turistler Noel'de oryantalle eğlendi

Turistler Noel'de oryantalle eğlendi

Turistler Noel'de oryantalle eğlendi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 3060 Beğen : 0

Bitez Beldesi’ndeki Ambrossia Otel’de işletmeci Zeynel Kılınç tarafından turistler için geleneksel ’Christmas’ partisi düzenlendi. Otelde kalan turistlerin ve Bodrum’a yerleşen yabancıların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, The One Band grubu İngilizce, Fransızca ve Almanca şarkılar söyledi. Canlı müziğin ardından yabancılar Oryantal Nagihan Sultan’ın kıvrak danslarını izledi. Christmas partisi için özel olarak etkinliğe katılan oryantalin sahneye çıkmasıyla turistler keyiflendi. 20 dakika sahnede kalan oryantal, bol bol alkış aldı. Kıvrak danslarına masaları gezerek devam eden Nagihan Sultan, turistlerden bahşiş topladı, zaman zaman onları da oynattı. Turistler de oryantalin dansının her anını kaydetti.

‘ONLARIN DEĞERLERİNE SAYGI DUYDUĞUMUZU GÖRMELERİNİ İSTEDİK’

Ambrossia Otel İşletmecisi Zeynel Kılınç, "Yabancılar için özel olan bugünde, onların değerlerine saygı duyduğumuzu görmelerini istedik. Burada yaşayan ya da tatil için ilçemize gelen turistlerin kendilerini yabancı gibi hissetmemelerini sağlamaya çalıştık. Önemli günlerinde hep birlikte olmak istedik. Onlar da yabancı şarkılarla dans ettiler, oryantalin performansıyla da eğlendiler" dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler