Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Suriye'den Türkiye'ye misilleme

Suriye'den Türkiye'ye misilleme

Suriye'den Türkiye'ye misilleme
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2041 Beğen : 0

Suriye Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Suriye'nin, ülkede bulunmasalar bile ABD , Fransa , İngiltere , İsviçre, Türkiye, İtalya ve İspanya'nın büyükelçileri ile Belçika, Bulgaristan , Almanya ve Kanada maslahatgüzarlarını "istenmeye kişi" ilan etme kararı aldığı belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı'nın adını verdiği ülkelerin diplomatlarının bazıları halihazırda ülkedeki şiddet olayları nedeniyle Suriye'den ayrılmıştı. Batılı ülkeler, geçen hafta Hula bölgesindeki katliamı protesto için Suriye'nin diplomatlarını eşgüdümlü olarak sınır dışı etmişti.

HALEP'TE ÇALIŞMALAR SÜRECEK


Türkiye'nin Halep Başkonsolosluğu'nun hizmet vermeye devam edeceği öğrenildi. Türkiye 'nin Halep başkonsolosluğu "çekirdek kadroyla" faaliyetini sürdürecek. Türkiye 'nin Şam büyükelçiliğinin 26 Mart tarihinden itibaren tüm faaliyetlerini geçici olarak askıya almasından sonra Halep'teki başkonsolosluk Türk vatandaşlarının işlemlerini yapmaya devam ediyordu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler