Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Spiker eşini döven kocaya 15 yıl hapis

Spiker eşini döven kocaya 15 yıl hapis

Spiker eşini döven kocaya 15 yıl hapis
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2515 Beğen : 0

Dayaktan sonra devlet tarafından koruma altına alınan TRT spikeri Serra Karaçam, kocası hakkında dava açmıştı.Özgüç hakkında Karaçam'a hakaret ederek yaraladığı için 7 yıla, Han'a hakaret ederek ağır yaraladığı için de 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Serra Karaçam, müfettiş eşi Eyüp Özgüç'ten gördüğü şiddetle gündeme gelmişti. Özgüç'ün kasten yaralama ve hakaretten 15 yıl hapsi isteniyor.

Geçtigimiz mayısta meydana gelen olayda; Metin Şentürk'ün yatına akşam yemeğine giden haber spikeri Serra Karaçam ile eşi Eyüp Özgüç, tartışmaya başladı. Aldığı alkolün etkisiyle daha da sinirlenen Özgüç, tartışmaya eve dönüş yolunda da devam etti. Hizmetçilerin kapıyı geç açmasına sinirlenen Özgüç, kapıyı kırarak içeri girdi. Başbakanlık müfettişi olan Özgüç, evde Karaçam'ın boğazını sıktı. Eski bir milletvekili olan babası İhsan Karaçam'ı ziyarete gelen ve gürültüler üzerine, yeğeninin dairesine inen Karaçam'ın halası Neşe Han, kapıyı açık görünce içeri girmeyerek zile bastı. Dışarı çıkan Özgüç Han'ı döverek hastanelik etti. Özgüç, mevcutlu olarak çıkarıldığı cumhuriyet savcılığınca ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayın ardından can güvenliğinin olmadığını belirten Karaçam koruma istedi. Karaçam'ın talebi üzerine Üsküdar 2'inci Aile Mahkemesi, hem ünlü sunucu hem de halası Han için koruma kararı verdi. Han, yeğeninin kocasından yediği dayaklar nedeniyle hastanelik olan ve kolundaki kırıklar nedeniyle ameliyat geçirdi. Soruşturmasını tamamlayan cumhuriyet savcısı, Özgüç hakkında Karaçam'a hakaret ederek yaraladığı için 7 yıla, Han'a hakaret ederek ağır yaraladığı için de 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

BAKICI KAVGASI ETTİ
Savcılık, Özgüç hakkında toplam 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtığı iddianamede, çiftin bebek bakıcısıyla ilgili tartıştıkları belirtildi. Özgüç'ün eşine "Sen nasıl bizim bebek bakıcımızı başkasına önerirsin" dediği, küfür ettiği ve eşini dövdüğü belirtildi. İddianamede, Özgüç'ün, eşinin halası Han'a da küfürler ettiği ve kafasından tutarak duvara vurduğu belirtildi. Yaşanan olayda Karaçam'ın basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde, Han'ın ise hayat fonksiyonlarını etkileyecek şekilde yaralandığı belirtildi. Özgüç'ün eve girerken kapıyı ve karısının cep telefonunu kırması ise eşler arasında mala zarar verme suçlarında cezasızlık sebebi oluşturarak, dava konusu edilmediği belirtildi.

Kaynak: sabah



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler