Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Şam'da iki büyük patlama: 44 ölü

Şam'da iki büyük patlama: 44 ölü

Şam'da iki büyük patlama: 44 ölü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2406 Beğen : 0

Suriye'deki iç savaş başkent Şam'da kendini daha fazla hissettirmeye başladı. Bu sabah yerel saatle 07.30 sularında kent eş zamanlı iki patlama ile sarsıldı.,

Suriye'nin başkenti Şam'da istihbarat ve güvenlik birimlerine ait binaların hedef alındığı iki ayrı saldırıda en az 44 kişinin öldüğü bildirildi.Suriye resmi haber ajansı SANA, bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen saldırılarda çoğu sivil en az 44 kişinin hayatını kaybettiğini, 166 kişinin de yaralandığını belirtti.

Hava kuvvetleri istihbarat servisine ait bir bina ile bir polis merkezinin hedef alındığı saldırıları henüz üstlenen olmadı. Patlamaların ardından infilak etmiş araç ve parçalanmış ceset görüntüleri yayımlayan SANA ise saldırıların teröristler tarafından düzenlendiğini bildirdi. SANA'nın uluslararası haber ajanslarına geçtiği fotoğraflarda, patlamaların gerçekleştiği caddelerdeki binalarda büyük hasar oluştuğu görüldü.

Patlamanın ayaklanmanın yıl dönümünde Esad'a destek vermek için yapılan gösterilerden 2 gün sonra gerçekleşmesi dikkati çekti.

Ülkenin farklı bölgelerinde Aralık ve Ocak'ta meydana gelen patlamalarda 10'larca kişi hayatını yitirmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler