Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem PKK'lıların ölüsünü almaya gidenler kayboldu

PKK'lıların ölüsünü almaya gidenler kayboldu

PKK'lıların ölüsünü almaya gidenler kayboldu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2275 Beğen : 0

PKK'lıların cesetlerini almak için yaylaya çıkan BDP'lilerden haber alınamıyorŞIRNAK’ın Beytüşşebap İlçesi’ndeki Kato Dağı’nda düzenlenen operasyonda öldürüldüğü belirtilen 7 PKK’lının cesetlerini almak için Laleş Yaylası’na dün akşam saatlerinde giden bir grup BDP’liden haber alınamadığı öne sürüldü.Kepenklerin kapalı olduğu Beytüşşebap’ta bir grup BDP’li Kato Dağı’nda sürdürülen operasyonda 7 PKK’lının cesedi olduğunu öğrenince dün akşam saatlerinde bunları almak üzere Laley Yaylası’na gitti. Dağlık bölgeden silah sesleri duyulurken, giden bu grupta bulunanlara cep telefonları ile ulaşılamadığı belirtildi. Bu sabah saatlerinde başka bir grup daha cenazeleri almak için dağa çıktı.
Bu arada Şırnak il merkezinden Beytüşşebap İlçesi’ne gitmek isteyen bir grup BDP’li, Balveren Beldesi’nde bulunan Mili Taburu’nda görevli askerler tarafından durdurulurken, Beytüşşebap’a gitmelerine izin verilemeyeceği ifade edildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler