Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem PKK için topladığı parayı bakın ne yaptı?

PKK için topladığı parayı bakın ne yaptı?

PKK için topladığı parayı bakın ne yaptı?
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2080 Beğen : 0

akvim Gazetesi'nden Alper Sancar'ın haberine göre, BDP'li kadın yönetici topladığı fitrelerle estetik yaptırdı. Kalanını da PKK'ya aktardı.

Terör örgütünün şehir yapılanması olan KCK, Mersin'de estetiğe bulaştı! Mersin'de gözaltına alınan 8 kişinin ifadeleri, terörün çirkin yüzünü bir kez daha kanıtladı. İddiaya göre KCK'lılar, vatandaşı "Fitre topluyoruz. Tutuklu ve zorda olan yakınlarınıza yardım edilecek" diyerek kandırdı. Bu şekilde 60 bin TL toplandı. Ancak KCK'lılar, tutuklu ve zor durumda olanlar için tek kuruş bile yardım yapmadı.

İTİRAF ETTİ!
Ayrıca BDP'liler paraların bir kısmını kendi işleri için kullandı. Hatta BDP Mersin İl Eşbaşkanı Aynur Aşan'ın, paralarla 23 Ağustos 2012 günü Sistem Tıp Merkezi'nde estetik ameliyat olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan Ş.İ. ise ifadesinde iddiaları doğruladı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler