Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Obamayı Annesinin pozlarıyla vurdular

Obamayı Annesinin pozlarıyla vurdular

Obamayı Annesinin pozlarıyla vurdular
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 5881 Beğen : 0

ABD merkezli haber sitesi Daily Beast, ABD Başkanı Barack Obama’nın annesi Ann Dunham’ın çıplak fotoğraflarının seçmenleri Demokrat Parti’den vazgeçirmek için kullanılmasını eleştirdi. Dunham’ın 1950’li yıllarda fetiş pornosu için çıplak fotoğraflar çektirdiği biliniyordu. Ancak şimdi görüntülerin yer aldığı bir belgeseli içeren CD’nin kararsız seçmenlerin yaşadığı bilinen eyaletlere gönderildiği ortaya çıktı. ‘Obama’dan nefret edenler en düşük seviyeye ulaştı mı?” başlıklı makalede Obama’nın annesine karşı olan bu davranışın ‘en ilkel küfür’ olduğu belirtildi.

Seçmenlere gönderildi
Joel Gilbert tarafından çekilen ‘Dreams from my real father’ (Gerçek babamdan hayaller) adlı belgeselin Cumhuriyetçi Parti’den üst düzey en az 1 yetkilinin girişimiyle seçmenlere gönderildiği öne sürüldü. Belgeselde Dunham’ın çıplak fotoğrafları Obama’ya 5 aylık hamileyken çektirdiği de iddia edildi. Gilbert belgeselin 1 milyondan fazla kopyasının Ohio eyaletinde yaşayan seçmenlere gönderildiğini açıkladı.

3 milyon kişi
Gilbert’a göre belgesel Nevada eyaletinden 100 bin, New Hampshire eyaletinden de 100 bin kişiye daha gönderildi. Belgesel yapımcısı, “Gelecek hafta 2 ila 3 milyon kişiye daha yollayacağız” açıklamasını yaptı.
Daily Beast Dinesh D’Souza adlı yazarın Obama’s America (Obama’nın Amerika’sı) kitabında başkanın annesinden ‘şişman fahişe’ diye bahsedildiğine de dikkat çekti. Site D’Souza’nın Dunham için yaptığı ‘Obama’yı ailesine bırakarak Endonezyalı erkeklerle ilişki yaşamaya gidiyordu’ iddiasını da eleştirdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler