Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem O terörist ölü bulundu

O terörist ölü bulundu

O terörist ölü bulundu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2292 Beğen : 0

Erzin ilçesinde 13 Ağustos 2012 tarihinde yaklaşık 12 kişilik terör örgütü PKK mensubu, ilçe emniyet müdürlüğü ile kaymakamlık lojmanı önündeki polis noktasına eş zamanlı olarak saldırı düzenlemişti. Güvenlik güçlerinin saldırıya kısa sürede karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 3 teröristin yaralandığı ve yaralı teröristlerden birinin yakalandığı belirtilmişti. Çatışmalarda nöbetçi iki polis memuru da ağır yaralanmıştı. Olaydan bir hafta sonra Amanos kırsalında arazi arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri, bir teröristi ölü olarak buldu. Yapılan incelemede teröristin bel ve ayak kısmında kurşun izlerine rastlandığı öğrenildi.

Amanos Kırsalından Erzin Devlet Hastanesine getirilen ve kimlik tespiti yapılamayan teröristin cenazesinin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Teröristler iki araçla Erzin ilçesine gelerek ilçe kaymakamlığı lojmanında bulunan polis noktasına uzun namlulu silahlarla saldırmış, nöbetçi polis memurlarının savunması ile teröristler Roketatarı ateşleyemeden yola düşürmüşlerdi. Saldırının ardından yapılan çalışmalarda teröristlerin saldırıda kullanmak için gasp ettikleri 3 araç terk edilmiş halde bulunmuş, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilmişti. Hükümet konağı önüne park ettikleri araç içerisinde 60 kilogram plastik patlayıcı ise patlatılamadan imha edilmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

İlgili Sayfalar

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler