Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Kürtaja parti içi ilk tepki!

Kürtaja parti içi ilk tepki!

Kürtaja parti içi ilk tepki!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2248 Beğen : 0

Kürtaj yasağına karşı çıkan AK Parti Milletvekili Nursuna Memecan, “Mevcut durum iyiydi, kürtajı yasaklamak çok büyük zarar getirir” dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Nursuna Memecan, kürtaj ve sezaryen tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Kürtaj yasağına karşı çıkan Memecan, yasağın kadınların hayatını tehlikeye atacağını söyledi. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Nursuna Memecan şöyle konuştu;

“Kürtaj da sezaryen da kadın için eziyet. Karar verilmesi çok zor bir şey. Durup dururken kadın gidip de oramı buramı kestireyim demez, bir de bir sürü negatif sonuçları olabilecek bir şey. Mevcut durum iyiydi. Ama bu konularda bir artış varsa, normal doğumun faydaları, kürtajın sebepleri, sonuçları konusunda toplumu bilinçlendirip aydınlatalım. Ben yasağın hiçbir zaman fayda getireceğini düşünmüyorum, hele böyle komple yasağın fayda değil çok büyük zarar getireceğini de düşünüyorum. Yasaklandıkça ortadan kalkmıyor, yeraltına, ehil olmayan ellere iniyor, kadına bir kat daha zorluk getirilmiş olunuyor. Hayatını tehlikeye atıyor.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler