Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Kimsenin kafasından başörtüyü çekmiyorum

Kimsenin kafasından başörtüyü çekmiyorum

Kimsenin kafasından başörtüyü çekmiyorum
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2652 Beğen : 0

'Böyle Bir Şey Var Mı?' programına konuk olan Pınar Altuğ, türban konusu hakkında düşündüklerini dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı türban çıkışıyla oldukça konuşulan ve özellikle sosyal medyada eleştirilen Pınar Altuğ, tv8 ekranlarında Böyle Bir Şey Var Mı programına konuk oldu. Tepki toplayan sözlerinin arkasında duran Altuğ, yine dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"ÖZÜR DİLEYECEĞİM BİR DURUM YOK"

Türban konusunda düşüncelerini ifade ettiğini belirten Altuğ, "Benim ne kimseye saldırmak ne de başka bir amacım vardı" dedi. Ortada özür dileyeceği bir durumun olmadığını da savunan Altuğ, "Anlamak isteyenlerin anladığını düşünüyorum. Anlamak istemeyen de kendi bilir. Ben kimseye dil uzatmıyorum. Bu benim fikrim. Ben böyle olması gerektiği taraftarıyım. Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Sonuna kadar bunun arkasındayım" şeklinde konuştu.

Altuğ, sözlerine şöyle devam etti:

"KİMSENİN KAFASINDAN ÖRTÜ ÇEKMİYORUM"

"Ben bir ilkokul çocuğunun o başörtüsünü neden takması gerektiğinin yeteri kadar bilincinde olmadığını düşünüyorum. Biz 4+4+4 'le kavga ederken, bu çocukları oyun çağında okuma yazma öğrenmek için sıraya mı oturtacağız diye bağırırken, aynı bilincin bu tarafta da olduğunu düşünüyorum. Benim çevremde de türbanlı insanlar var. Ben kimsenin kafasından gidip örtü çekmiyorum. Ne münasebet. Benim söylediğim böyle bir şey değil ama bazı dayatmalar beni rahatsız ediyor. Bu benim fikrim."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler