Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İşte karakolda kendini patlatan o terörist

İşte karakolda kendini patlatan o terörist

İşte karakolda kendini patlatan o terörist
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2833 Beğen : 0



İstanbul Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne canlı bombalı saldırı düzenlendi. Patlamada, bir polis şehit oldu, 4'ü polis 7 kişi de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin DHKP-C örgütü üyesi İbrahim Çuhadar olduğu belirlendi. Bu arada hava ambulansı ile hastaneye kaldırılan yaralının 19 sabıkası olduğu ortaya çıkarken, örgüt bağlantısı araştırılıyor.

Patlamanın yaşanmasıyla birlikte polis merkezi önünde nöbet tutan ve göreve çıkan polis memurları yaralanırken ,bina girişinde hasar oluştu. Patlamadan sonra canlı bomba olduğu sanılan bir kişiye ait ceset parçaları ise polis merkezi etrafına dağıldı. Patlamada ilk belirlemelere göre 1 polis şehit oldu, 7 kişi yaralandı. Şehit olan polisin adının Bülent Özkan olduğu öğrenildi... Bu arada hava ambulansı ile hastaneye kaldırılan yaralının 19 sabıkası olduğu ortaya çıkarken, örgüt bağlantısı araştırılıyor.

İşte polis karakoluna saldıran canlı bombanın kimliği!
İstanbul Sultangazi'de Gazi Karakolu'na girerek üzerindeki bombayı patlatan teröristin kimliği belirlendi...Polis karakoluna saldıran terörist Çorum nüfusuna kayıtlı İbrahim Çohadar. DHKP-C terör örgütüne mensup olan Çuhadar'ın daha önce çeşitli yasadışı gösterilere katılmak suçundan 8 ay cezaevinde yattığı belirlendi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler