Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İsrail'de her noktayı vurabiliriz!

İsrail'de her noktayı vurabiliriz!

İsrail'de her noktayı vurabiliriz!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2164 Beğen : 0

Lübnan'da bulunan Hizbullah örgütünün lideri Hasan Nasrallah, video bağlantısı aracılığıyla yaptığı açıklamada İsrail'e gözdağı verdi.Tel Aviv'le savaşa girmeleri halinde Hizbullah'ın, Beyrut'ta havaya uçurulan her bir ev için İsrail'deki bir hedefi yok edeceğini iddia etti.

Hizbullah lideri Nasrallah, ''Sadece Tel Aviv'deki değil, işgal altında Filistin'in her tarafındaki son derece belirli hedefleri vurma kabiliyetine sahip silahlarımız var" dedi.

İRAN VURULURSA SAVAŞA DAHİL OLMAYIZ
Gazze'deki Hamas yönetiminin Başbakanı İsmail Haniye ise dün yaptığı açıklamada, İsrail'in İran'ın nükleer tesislerine yönelik bir saldırı düzenlemesi durumunda, kendilerinin savaşa dahil olmayacağını söylemişti.

2006'DA SAVAŞMIŞLARDI
İsrail'le 2006 yılında girdiği savaşta bu ülkeye yaklaşık 4 bin füze atan Hizbullah'ın son yıllarda sahip olduğu mühimmatı güncellediği tahmin ediliyor.

İsrail'le Hizbullah arasında 2006 yılında 34 gün süren savaşta Lübnan'da yaklaşık bin 200, İsrail'de ise 160 kişi hayatını kaybetmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler