Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İmralı'ya çıkartma girişimi püskürtüldü

İmralı'ya çıkartma girişimi püskürtüldü

İmralı'ya çıkartma girişimi püskürtüldü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2620 Beğen : 0

Mudanya iskelesinden küçük bir tekneyle hareket partililer, Mudanya açıklarında sahil güvenlik ekipleri tarafından geri döndürüldü.

BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, beraberindeki bir grup partili ile Mudanya İskelesi’nde bir araya geldi. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Ünsal, Yıldırım İlçe Başkanı Fevzi Arda, Osmangazi İlçe Başkanı Emir Er ve İl Sekreteri Mehmet Gebeş’le birlikte İmralı Cezaevi'ne gitmek ve örgüt liderini görmek istediklerini söyledi. Bu amaçla Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na müracaatta bulunduklarını ancak kendilerine izin verilmediğini dile getiren Ünsal, buna rağmen gitmeye çalışacaklarını kaydetti.

SAHİL GÜVENLİK TARAFINDAN GERİ DÖNDÜRÜLDÜLER

Açıklamanın ardından tekbirler eşliğinde tekneye binen Ünsal ve arkadaşları, İmralı’ya doğru yola çıktı. Mudanya açıklarına kadar giden BBP’liler, sahil güvenlik teknesi tarafından önü kesilerek geri döndürüldü. Mecburen iskeleye dönen Ünsal, gazetecilerin sorusu üzerine, İmralı’ya gitmelerine sahil güvenlik ekiplerinin izin vermediğini dile getirdi.

1.20120706173532.jpg

Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in “Öcalan İmralı’da inanmayan gitsin baksın” şeklindeki sözlerini hatırlatan Ünsal, Bakan’ı kimsenin ciddiye almadığını, aksi durumda kendilerine İmralı’ya gitme izninin verilebileceğini vurguladı.

4.20120706173550.jpg

Öcalan’ın İmralı’da olup olmadığı konusunda kuşkularının devam ettiğini belirten Ünsal, bu işin peşini bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

3.20120706173602.jpg



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler