Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem HAS Partililer MHP'ye Katıldı

HAS Partililer MHP'ye Katıldı

HAS Partililer MHP'ye Katıldı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2536 Beğen : 0

Geçen Eylül ayında resmen kapatılan HAS Parti'nin Genel Sekreter Yardımcısı Zeliha Lali, Antalya İl Başkanı Ulaş Göktaş, il yönetim kurulu, İlçe başkanları ve Kadın Kolları üyeleri MHP'ye katıldı.

Geçen Eylül ayında resmen kapatılan HAS Parti'nin Genel Sekreter Yardımcısı Zeliha Lali, il yönetim kurulu, İlçe başkanları, Kadın Kolları üyeleri ile MHP Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle, rozet takan İl Başkanı Ulaş Göktaş, "AK Parti de bize davette bulundu. Ancak siyasi düşüncesi bize daha yakın olduğu için MHP'ye geçmeyi tercih ettik" dedi.

HAS Parti üyelerinin MHP'ye geçmesi nedeniyle MHP il binasında düzenlenen basın toplantısına MHP İl Başkanı Osman Çetin, HAS Parti Genel Sekreter Yardımcısı Zeliha Lali, HAS Parti İl Başkanı Ulaş Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Çetin, "Bu günler birlik olma zamanıdır' diye başlattığımız çağrımıza HAS Partili arkadaşlarımız yanıt verdi. Onları partimize geldikleri için kutluyoruz" dedi.

HAS Parti'den katılanlara şu an için resmi bir görevlendirme yapılmayacağını kaydeden Çetin, "Resmi görevlerde bulunmak siyasi partilerde görev almamak anlamına gelmez. Partimizde her türlü görevi yapacaklardır. Genel başkanları bir başka partiye geçse de onların iradesi o yönde olmadığı için MHP'ye geçtiklerini düşünüyorum" dedi.

DAHA GENİŞ KATILIM OLACAK

HAS Parti İl Başkanı Ulaş Göktaş ise partilerinin kapatılması ve Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçmesinin ardından Antalya'daki yönetim kurulu ve parti üyeleriyle sürekli toplantılar yaptıklarını belirterek, "Osman Çetin'in çağrısı ile MHP'ye katılma yönünde karar aldık. Bugün 70 kişi rozet takıyor. Ama ilk il divan kurulu toplantısında daha geniş katılımlar olacaktır" ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçmesinin ardından genel merkez düzeyinde kendilerinin de Ak Parti'ye geçmesi yönünde çağrı yapıldığını ve AK Parti'den de kendilerine teklif geldiğini kaydeden Ulaş Göktaş, "Biz muhalefet partisiydik. AK Parti eleştirdiğimiz bir parti olduğu için katılmayı tercih etmedik. AK Parti de bize davette bulundu ancak siyasi düşüncesi bize daha yakın olduğu için MHP'ye geçmeyi tercih ettik. Biz Numan Kurtulmuş ile her zaman gurur duyduk. Verdiği karar kendisine aittir. Bizim kararımız da MHP'ye katılma yönünde oldu" diye konuştu.

GÖREVE DEĞİL HİZMETE TALİBİZ

HAS Parti Genel Sekreter Yardımcısı Zeliha Lali de Numan Kurtulmuş ile birlikte çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Ocaklarında büyüdüğüm MHP çatısı altında siyaset yapmaya karar verdim. Biz MHP'de bir göreve talip değiliz, hizmete talibiz" dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler