Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Facebook'ta 'çok güldüm' dedi, hapse girdi

Facebook'ta 'çok güldüm' dedi, hapse girdi

Facebook'ta 'çok güldüm' dedi, hapse girdi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2699 Beğen : 0

ABD’nin Kentucky eyaletinde kaza yaparak 4 kişinin yaralanmasına neden olan Paula Asher konuyla ilgili olarak Facebook’ta yayınladığı ileti sebebiyle hapis cezasına çarptırıldı. Asher sayfasına olaya “çok güldüğünü” yazdı.

18 yaşındaki Asher 4 kişiyi yaraladığı kazanın ardından Facebook sayfasına yazdığı “Benim aptallığım. İçkili araba kullandım ve bir arabaya çarptım. Bu duruma yüksek sesle gülüyorum. “ iletisini paylaştı.

New York Daily News gazetesinin haberine göre ileti, kazada yaralanan kişilerin aileleri tarafından fark edilince olay mahkemeye taşındı.

Davaya bakan hakim Asher’dan Facebook sayfasını kapatmasını istedi. Genç kız bu isteği yerine getirmeyince 2 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Asher konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Sanıyorum hapse girmeme neden olan şey “güldüm” kelimesi değil. Çünkü bu cümleyi yazarken kesinlikle olayla dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu. Herkesten özür diliyorum.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler