Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Ergenekon'da yeni iddianame

Ergenekon'da yeni iddianame

Ergenekon'da yeni iddianame
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2198 Beğen : 0

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kabulüne karar verdiği, özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız tarafından hazırlanan 93 sayfalık iddianame Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi'ne (UYAP) girdi.

Buna göre iddianamede, İstanbul Üniversitesi Araştırma Görevlisi olan Mehmet Perinçek, İP Merkez Karar Kurulu üyeleri Mehmet Bedri Gültekin ve Erkan Önsel ile eski Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Turhan Özlü tutuklu, Sabuncu ile İP üyesi Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal çalışanlarından oluşan Mehmet Bozkurt, Caner Taşpınar, Özlem Usta, Zahide Ruhsar Şenoğlu, İlyas Gümrükçü, Bülent Baş, Bahadır Berk, Ertuğrul Orta ve Zafer Şen ise tutuksuz sanık olarak bulunuyor.

Emekli Albay Erdal Sarızeybek'in tanık olarak yer aldığı iddianamede, sanıklara ''açıklanması yasaklanan gizli bilgileri temin etmek'', ''hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek'' ve ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçlamaları yöneltiliyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler