Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem En Çok Ganalı Kadınlar Aldatıyor

En Çok Ganalı Kadınlar Aldatıyor

En Çok Ganalı Kadınlar Aldatıyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 4074 Beğen : 0

Bir prezervatif markasının, 36 ülkedeki 29 bin kadın üzerinde yaptığı ankete göre dünyada en çok Ganalı kadınlar, erkek arkadaşlarını ya da eşlerini aldatıyor. Gana'da kadınların, partnerlerini aldatma oranı yüzde 62!

GANA'YI, TAYLANDA VE MALEZYA İZLİYOR

Ankette ikinci sırayı yüzde 59'la Taylandlı kadınlar alırken üçüncü sırada ise yüzde 39'la Malezya kadınları yer alıyor.

ASYA ERKEKLERİNDE SEÇİCİLİK YOK

Anket sonuçlarına göre Asya erkeklerin hiç seçici olmadıkları, 'mümkün olan herkesle' ilişkiye girdikleri ortaya çıktı.

EN MAZBUT, MALEZYA ERKEKLERİ

Singapur ve Hong Kong erkekleri, hayatları boyunca ortalama 16 kişiyle birlikte olurken Malezya'da erkekler, ortalama 3 kişiyle cinsel ilişki kuruyor.

KADINLAR NEDEN ALDATIR?

"Kadınlar neden aldatır?" sorusuna cevap veren uzmanlar, kadınların aklına bir erkek girdiği anda aldatmanın kaçınılmaz olduğunu söylüyor. Kadının aldatma nedeninin tamamen erkekten kaynaklandığını anlatan uzmanlar, kadınların, eşinden sevgi, şefkat, ilgi ve aşk görmesi durumunda aldatmanın gerçekleşmeyeceğini söylüyor. Bu dört unsurun çok önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, bu unsurlardan birinin bile eksik olması durumunda aldatmanın gerçekleşebileceğini söylüyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler