Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Elle aranmak istenince pantolonunu indirdi

Elle aranmak istenince pantolonunu indirdi

Elle aranmak istenince pantolonunu indirdi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2345 Beğen : 0

Lieven de Cauter İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi 'nce, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde görülen davanın duruşmasını izlemek için salonun bulunduğu binaya girmek istedi.

Kontrol noktasındaki duyarlı kapıdan geçen Lieven de Cauter'a, cihazın uyarı sinyali vermesi nedeniyle üzerinin elle aranacağı söylendi.

Üzerinin aranmasına izin vermeyen ve birkaç kez kapıdan geçen Lieven de Cauter, cihazın sinyal vermeye devam etmesi üzerine bu defa pantolonunu indirerek kapıdan geçti.

Jandarma görevlilerinin uyarısı üzerine pantolonunu yukarı çeken Lieven de Cauter, daha sonra duruşma salonuna alındı.

Olaya ilişkin tutanak tutulduğu ve bazı jandarma görevlilerinin, Lieven de Cauter'ın kendilerine hakarette bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldukları öğrenildi.

AA muhabirinin görüştüğü Lieven de Cauter, duruşma salonuna girerken yapılan üst aramalarını eleştirerek, şunları söyledi:

“Duyarlı kapıdan geçtim. Sinyal verdi. Cihaz çok hassas. Fermuara bile sinyal veriyor. Üzerimi elle aramak istediler. Ben de buna izin vermeyeceğimi söyledim. Ceketimi çıkararak tekrar geçtim. Cihaz yine sinyal verdi. Ben de bir sonraki sefer pantolonumu indirerek geçtim. Görevliler müdahale etti. Üzerimi elle aratmadan geçmeme izin verdiler. Böylece ben kazanmış oldum.”

Duruşma salonuna giren herkesin bu şekilde aranmasının, herkesin tehdit olarak görülmesi anlamına geldiğini savunan Lieven de Cauter, görevlilere küfrettiği iddialarının doğru olmadığını söyledi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler