Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem El Kaide uçağa saldıracaktı

El Kaide uçağa saldıracaktı

El Kaide uçağa saldıracaktı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2313 Beğen : 0

Amerikalı bir terörle mücadele yetkilisi, El Kaide'nin Yemen kolunun, liderleri Usame Bin Ladin'in öldürülmesinin birinci yıl dönümü yaklaşırken planlandığı intihar saldırısının engellendiğini belirtti.

Amerikalı yetkililerin ele geçirdiği yeni bombanın, yolcunun iç çamaşırında da kullanılabilecek şekilde tasarlandığı ve 2009'da bir Amerikan uçağına düzenlenmesi planlanırken engellenen saldırıda kullanılmak üzere tasarlanan bombadan çok daha gelişmiş olduğu vurgulandı.
Yeni bombanın metal içermediği ve rahatlıkla havaalanındaki detektörlerden geçebilecek şekilde olduğu belirtildi.

ABD'ye gidiyordu

Amerikalı yetkililer, bu saldırı planının, ABD'ye gitmekte olan bir yolcu uçağını hedeflediğini belirtti.

"Hiçbir yolcu uçağı ve hiçbir Amerikalı veya müttefikin" tehlike içinde olmadığı kaydedildi. Amerikalı bir terörle mücadele yetkilisi, El Kaide'nin Yemen kolunun, liderleri Usame Bin Ladin'in öldürülmesinin birinci yıl dönümü yaklaşırken planlandığı intihar saldırısının engellendiğini belirtmişti.

Amerikalı yetkililerin ele geçirdiği yeni bombanın, 2009'da bir Amerikan uçağına düzenlenmesi planlanırken engellenen saldırıda kullanılmak üzere tasarlanan bombadan çok daha gelişmiş olduğu vurgulanmıştı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler