Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Çocuklarını öldürüp yedi

Çocuklarını öldürüp yedi

Çocuklarını öldürüp yedi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2519 Beğen : 0

Tayland’ın Chiang Mai kentinde yaşayan bir kadın iki oğlunu öldürerek yedi. Yetkililer psikolojik tedavi gördüğü bildirilen kadının çocuklarını domuza benzetip kesmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını söyledi.

İnternet gazetesi Huffington Post’un haberine göre yapılan ihbar sonucu kadının evine baskın düzenleyen polis evde 1 ve 5 yaşındaki iki erkek çocuğunun vücutlarından kesilen parçalara rastladı.

Chiang Mai bölgesi Akıl Sağlığı Kurumu başkan yardımcısı Kiattiphum Wongrachit konuyla ilgili olarak “Bangkok Post” gazetesine yaptığı açıklamada kadının tedavisine devam etmediği için çocuklarını bu şekilde öldürdüğünü söyledi.

Wongrachit sözlerine şöyle devam etti: “Akli dengesi bozuk olan hastalarda şiddet eğilimi görülebilir. Bu tarz davranışlar sergileyen hastaların %90’ı ilaçlarını kullanmayı bırakmış olan kişilerdir.

Adını gizli tuttuğumuz kadın şu an gözetimimiz altında. Çocuklarını öldürdüğünün farkına varırsa onu sakinleştirmeye çalışacağız.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler