Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem CHP'li Pavey'den tişörtlü Sivas mesajı

CHP'li Pavey'den tişörtlü Sivas mesajı

CHP'li Pavey'den tişörtlü Sivas mesajı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2341 Beğen : 0

Sivas davasının 19 yıl sonra düşmesine dikkat çekmek isteyen CHP'li Şafak Pavey, Meclis kürsüsüne ''Kalbim Sivas'ta yandı'' yazılı tişörtle çıktı.

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Meral Akşener başkanlığında toplandı. Akşener, gündeme geçmeden önce 3 milletvekiline gündem dışı söz verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla söz alan CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, kadına ''daha çok çocuk'' tavsiye edilirken, bu çocuklara nasıl bakılacağının ve geleceklerinin nasıl güvence altına alınacağının da anlatılması gerektiğini söyledi.

Kürsüye, ''Kalbim Sivas'ta yandı'' yazılı tişörtle çıkan Pavey, ''Bu davadan elimizde tek hikaye kaldı: Suçlular, masumları yakabileceği özgürlüğü ile ödüllendirildiler'' dedi.

Gündem dışı söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır da dünyada insanların renk, ırk, etnik farklılıkları nedeniyle üstün ya da hakir görülmeye devam edildiğini ifade etti.

Irkçılığın vatan sevgisi ile tanımlanamayacağını belirten Bakır, devletin ırk ulusu olma fikrinin artık çağdaş düşünce fikri olarak kabul edilmediğini kaydetti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler