Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem CHP'den Hakan Şükür'e sert tepki

CHP'den Hakan Şükür'e sert tepki

CHP'den Hakan Şükür'e sert tepki
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2148 Beğen : 0

CHP İstanbul İl Başkanı, Tokat CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Salıcı, yaşanan terör olaylarını kınadı, hükümeti eleştirdi. Salıcı, bir gazetecinin, "Gaziantep'teki patlamanın ardından Hakan Şükür'ün televizyonda spor yorumu yapması sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Siz neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Tek konu Hakan Şükür’ün televizyonda yorum yapması değil saldırı sırasında. Bir milletvekilinin ücret alarak televizyonlarda yorum yapıyor olması daha önce gördüğümüz, alışık olduğumuz devlet kültürüyle bağdaşır bir şey değil. Dolayısıyla, Hakan Şükür’ün patlama sırasında yorum yapıyor olması abesle iştigaldir. Ama esas itibariyle onun orada, bir televizyon kanalında bir ücret karşılığında bu yorumları yapıyor olması ve bir yandan da milletin vekili olarak ortada geziyor olması zaten abesle iştigaldir. Dolayısıyla yanlış bunun ikinci bölümüdür. Esas yanlış kendisinin orada ücretli olarak yorum yapıyor olmasıdır."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler