Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Cenazeler Türkiye'ye getirilecek

Cenazeler Türkiye'ye getirilecek

Cenazeler Türkiye'ye getirilecek
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2293 Beğen : 0

Paris'te 3 PKK 'lı kadının öldürüldüğü suikaste ilişkin ilk bulgular Fransız polisinden gelmeye başladı. Buna göre cinayetler Çarşamba günü saat 17.00-18.00 arasında işlendi. Maktullerden ikisinin başından 3'er kurşun çıkarıldı. Ayrıca ofis içerisinde 9 kovan bulundu. Saldırıda 7.65 mm. çapında silah kullanıldığı öğrenildi. Cansız, Doğan ve Söylemez’in cenazelerinin aileleri tarafından destek alındıktan sonra defin için Türkiye'ye gönderileceği bildiriliyor.
Bu arada Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez adlı kadınlar için Ahmet Kaya Kültür Merkezi'nde fotoğraflarının bulunduğu bir anma köşesi oluşturuldu, ziyaretçilerin taziyeleri burada kabul edildi. Cinayetlerin işlendiği binanın kapısının önüne de sabah saatlerinden itibaren gelen ziyaretçiler tarafından mum ve çiçek bırakıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler