Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bu aşk cinayeti 'pes' dedirtti

Bu aşk cinayeti 'pes' dedirtti

Bu aşk cinayeti 'pes' dedirtti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2245 Beğen : 0

Adana'nın Çukurova İlçesi'nde konuşmak için çağırdığı lise öğrencisi 19 yaşındaki Tuba Genç'i kendisini terk ettiği için okulunun bahçesinde boğan Tahsin Can Bulat'ın polise, "Abi son bir kez öpeyim" dediği ortaya çıktı.

Habertürk'ten Neşe Karadağ'ın haberine göre Öldürülmeden önce Bulat tarafından 2 defa kaçırılan Genç'in babası Özlem Genç, Bulat'ın kızını 2 yıldır tehdit ettiğini ve defalarca polise başvurmasına rağmen kızının korunmadığını söyledi. Genç kızın, uyuşturucu ve yaralamadan sabıkası olan Bulat'a, "Ben seninle arkadaş olmak istemiyorum. Peşimi bırak artık" dediği için öldürüldüğü netlik kazandı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Bulat, genç kızı hareketsiz kalınca yanaklarına vurarak hayata döndürmeye çalıştı. Öldüğünü anlayınca da yanaklarından öpmeye başladı.

UZUN SÜRE ÇIRPINDI

Bulat, sorgusunda "Tuba kız arkadaşımdı. Ailesi evlenmemize izin vermedi. Konuşurken 'Biz hiçbir zaman evlenemeyiz, beni öldür' dedi. Ellerimle boğazını sıkarak öldürdüm" dedi. Genç'in ölümü okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Genç'in uzun süre direndiği ve çırpınarak kurtulmaya çalıştığı görüldü. Zanlı Bulat nöbetçi mahkemede tutuklanırken, Tuba Genç dün gözyaşları arasında toprağa verildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler