Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bir utanç vakası daha!

Bir utanç vakası daha!

Bir utanç vakası daha!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2315 Beğen : 0

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki E.K.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla, aralarında esnaf ve pazarcıların bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

İlçedeki bir ilköğretim okulunda öğrenim gören E.K.'nin, son 3-4 aydır sık sık evden ve okuldan kaçması üzerine ailesi Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Savcılığın talimatı üzerine İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ekiplerinin yaptığı çalışmalarda E.K.'nin ilçede kendisinden yaşça büyük kişilerle buluştuğu belirlendi. Dün, Cumhuriyet Savcılığı'nda psikolog eşliğinde ifadesi alınan E.K., başına gelenleri anlattı. E.K.'nin, önce ilçede berberlik yapan M. adlı bir kişinin tecavüzüne uğradığı belirtildi. E.K.'ye daha sonra da aralarında yine esnaf ve pazarcıların bulunduğu kişilerin tecavüz ettiği ileri sürüldü. Gökçebey Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında şu ana kadar 5 kişinin gözaltına alındığı, bu sayısının artabileceği belirtildi.

Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, soruşturmanın savcılık tarafından titizlikle yürütüldüğünü, şu anda ifade işlemlerinin sürdüğünü söyledi. Maden işçisi babanın 3 kızından biri olan E.K.'nin, soruşturma süresince Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi. Soruşturma sürüyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler