Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bieber için Müslüman oldular

Bieber için Müslüman oldular

Bieber için Müslüman oldular
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2482 Beğen : 0

Adı sürekli sansasyonel haberlere karışan 19 yaşındaki Kanadalı genç şarkıcı Justin Bieber’ın “Bliebers” olarak bilinen ve tüm dünyada Bieber’ı yakından takip eden hayranları bu sefer de çok ilginç bir olayla gündeme geldi.

NORVEÇLİ KIZLARI KANDIRDI

Norveç’te konser vermeye hazırlanan ve biletleri yok satan genç şarkıcı için Norveçli bir komedi programı küçük bir şaka düzenledi. Norveç’te sokakta bir stand kuran ve ‘Dininizi değiştirirseniz, Justin Bieber konser bileti vereceğiz’ yazan televizyoncular, 5 Norveçli genç kızı fena kandırdı. Bieber konser bileti kazanmak için dinlerini değiştirip İslam olan genç kızlar hakkında TV programının sunucusu Anne Katrine Harland “Bieber hayranlarının sadece bir konser bileti için neler yapabileceğini görmek istedik. Sonuç ortada” dedi. Genç kızlardan makyajlarını silip, baş örtüsü takmaları istenirken, kızlar konsere gidebilmek için kendilerinden istenen şartları düşünmeden yerine getirdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler