Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem "Başbakan'ı canilere yem etmeyeceğiz"

"Başbakan'ı canilere yem etmeyeceğiz"

"Başbakan'ı canilere yem etmeyeceğiz"
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2422 Beğen : 0

AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu toplantısının bu ayki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti İl Danışma Kuruluna İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, il genel meclis ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra, kadın ve gençlik kollarından yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İl Divan toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk yaptıkları çalışmalarla il genelinde vatandaşların AK Parti’ye olan teveccühlerinin artarak devam ettiğini, 2014 yerel seçimlerinde de Muğla’yı Ak Belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.
AK Parti İl Başkanı Öztürk’ün ardından kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Ali Boğa, Muğla’ya hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, ‘‘Bizler iktidar partisinin iki milletvekili olarak Muğla’ya gece gündüz demeden hizmet etmek için çabalıyoruz. Biz Muğla’yı değiştireceğiz diyoruz. ‘Neyini değiştireceksiniz’ diye soruyorlar. En azından kanalizasyonu olmayan Muğla’nın hizmet alarak kokusunu değiştireceğiz. Büyükşehir yasası çıkarken karşı çıktılar. Büyük şehirle hizmet edilmez dediler. O zaman ben şöyle diyorum. Büyükşehirle hizmet edilmez diyenler Büyükşehir seçimine aday da olmasın’’ şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE 30 YILDA 20 YILINI KAYBETTİ"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da, Türkiye’nin 1970-1980 arasında ve 1990-2002 arasında 20 yılını kaybettiğini belirterek, ‘‘1970 ve 1980 arasında Türkiye 10 yıl kaybetmiştir. 1990 ve 2002 arasında 10 yıl kaybetmiştir. Koalisyonlarla, üniversitelerde evlatlarımızı sağcı-solcu diye birbirlerine kırdırdılar. Bilim yuvalarımızın üzerinde bilim üretilmesine ambargo koymaya çalışan anlayış, darbeleri hazırlayıp gerçekleştiremeyenler, bu ülkenin zenginleşmesini, demokratikleşmesini, bölgesel bir güç olmasını istemeyenlerdir. Biz bu ülkeyi istediğimiz gibi yönetiriz. İstersek başbakanı da idam ederiz, istersek böcek koyup dinleriz diyenlere millet cevabını her zaman vermiştir verecektir. 2002 yılından bu yana tüm seçimlerde ve referandum da millet bu iktidara destek verdi. Millet bir şey söyledi, ben kendi iktidarımı istiyorum sizin seçtiğiniz ya da şekillendirdiğiniz iktidarı değil cevabını verdi’’ diye konuştu. AK Parti’ye geçiş sürecinde 'evime gidiyorum' sözlerini neden söylediğine de açıklık getiren Soylu, şunları söyledi:
‘‘İki buçuk aydır sizlerin arasındayım. Uzun yılardır siyasetin içindeyim. Çok seçim gördüm. 13 yaşında 1982 referandumunda yaşlı bir kadının hayır oyu vermesi için sandığa taşıdığım günden bu yana siyasetin içindeyim. Demokrat zihniyetin ne olduğunu çok iyi biliyorum. İki buçuk ayda gördüm ki burası her şeyiyle bizim evimiz’’.
Konuşmasında Merhum Başbakan Adnan Menderes ve Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’dan da bahseden Soylu, ‘‘Burada sizlerle anlamlı bir şey paylaşmak istiyorum. Rahmetli Menderes’i aldılar, rahmetli Özal’ı da aldılar, ama Allah şahittir ki, bu canilere Tayyip Erdoğan’ı vermeyeceğiz, bu canilere yem yapmayacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun konuşmasının ardından AK Parti İl Danışma Kurulu basına kapalı olarak devam etti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler