Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Başbakan Erdoğan 'beceriksiz'

Başbakan Erdoğan 'beceriksiz'

Başbakan Erdoğan 'beceriksiz'
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2258 Beğen : 0

CHP Eskişehir Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Süheyl Batum, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında ofisinde dinleme cihazı bulunduğunu açıklamasıyla ilgili değerlendirme yaparken, "Sen Allah'ın zavallı beceriksizisin. Bir yıldır kimin yaptığını anlayamamışsın'' dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Süheyl Batum, Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin Genel Durumu' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında ofisinde dinleme cihazı bulunduğu açıklamasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Batum şunları söyledi:

"Sayın Başbakan. Karşısında 4 tane gazeteci. Bir şeyler soracaklar. Biranda 'Ah. Ah. Odamı dinliyorlar Ofisimi' dedi. 10 gündür böcek konuşuyoruz. Yalan tabi ki sahte. Neden sahte. Karşısındaki adamdan ne bekliyorsun. Sayın başbakan kimin böceği bu. Ne zaman. Ne oldu. Bir sene önce olmuş. En azından gazeteci olarak şunu sorarsın. Sayın Başbakanım, MİT elinde, Jandarma İstihbarat elinde, Emniyet elinde. Bütün güçler elinde. Her şey elinde. Bir yıldır kimin hakkında soruşturma açıldı? Ne oldu? demez misin. Sayın Başbakan bir yıl önce kendi ofisine böcek koyulmuş adam. Bunun da farkına varamamış, araştıramamış bir adam. Sen ne hakla, bu beceriksizlikle bir de üstelik padişah olmayı istiyorsun. Ayıp demezmisin. Sen Allah'ın zavallı bir beceriksizisin. Bir yıldır kimin yaptığını bile anlayamamışsın. Beceriksiz derken sakın bunu hakaret manasında söylediğimi zannetmeyin. Başbakan'a hakaret eder miyim. Bunu yapamıyorsan 'Beceriksiz' derler. Biz öyle diyoruz. Annemizden, babamızdan, okulumuzda okuduğumuz Türkçe'de öyle diyorlar. Başka bir kelimesi varsa sayın Başbakan bize öğretir onu.''

FUTBOL OYNAMIŞ, AMA RESMİ YOK

Türkiye'de uygulanmak istenen başkanlık sisteminin ucube olduğunu ifade eden Batum, "Başkanlık sistemi demişler, 'Seçimler aynı gün olsun. Aynı parti ikisine de hakim olsun. İstikrar korunsun' diyor. Bu diktatörlük salak. Diktatörlük. Başkan diyorlar yasama organını beğenmediğinde fesih edebilsin. Şimdi Başbakan'a hiç kızmayın. Başbakan bunları falan hiç anlamaz. Başbakan kusura bakmayın 'Hayatı boyunca ne yaptın' diye soruyoruz. 'Futbol oynadım 10 sene' diyor. Oğlum futbol oynayan adamın bir resmi vardır. Kafayla gol atarken, bir şut atarken. Bir tane resmi olmayan dünyada futbolcu var mı? Bir tek bizim Başbakanımız var'' diye konuştu.

ABD Büyükelçiliğinden bir yetkilinin ziyareti sırasında yaşadıklarını anlatan Batum şöyle konuştu:

"Dedim ki siz güçlü bir devletsiniz. Nedenini söyleyeyim dedim. 'Sizin filmlerinizde vardır. Tetikçi bulursunuz birini öldürecek. Ailesinin, geçmişinin, kendisini geçmişine bağlayacak bir şeyin olmamasına çok dikkat edersiniz' dedim. Adam bir yerde hop diye çıktı mı rahat rahat ortadan kaybedebilin. Bizi de yönetmek için Tayyip gibi birini buldunuz. Ne ilkesi var, ne değeri var, ne bir resmi var, ne bir geçmişi var. Hiç bir şeyi olmayan Tayyip'i buldunuz. 75 milyonun içinden böyle bir adamı bulduğunuz için siz güçlü bir devletsiniz. 'Biz uğraşsak daha zor bulurduk' dedim. Bu doğru. Gücün de büyüklüğünü gösteriyor."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler