Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Babasıyla aynı gün toprağa verildi

Babasıyla aynı gün toprağa verildi

Babasıyla aynı gün toprağa verildi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 3205 Beğen : 0

Büyükçekmece'deki Hezarfen Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Marmara Ereğlisi açıklarında düşen uçakta hayatlarını kaybeden iş kadını Lisa Şener (39) ve uçağın pilotu Hikmet Aral (65) İstanbul'da toprağa verildi. Öğretmen pilot Hikmet Aral ile öğrenci pilot Lisa Şener'in cenazeleri yakınları tarafından Bahçelievler Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Şener'in cenazesi namaz için Bahçeşehir Camii'ne, Aral'ın ise Büyükçekmece Kuba Camii'ne götürüldü. Şener için ikindi vakti Bahçeşehir Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine eski eşi Serdar Şener, oğlu Sascha Şener, ablası Sema Karahan ile arkadaşları katıldı. Lisa Şener tabutunun önüne fotoğrafı ile üzerinde 'Seni Çok Seviyoruz. Serdar &Sascha' yazan, Gerbera ve Zambak çiçeklerinden yapılmış bir çelenk konuldu.

KARDEŞİMİ SAĞ TESLİM ETTİM

Sema Karahan ellerinde büyüyen ve 'kızım' dediği kız kardeşinin tabutuna sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Ayakta durabilmesi için koluna giren yakınlarına, 'Ne olur bir kez daha yüzünü göreyim' diye yalvaran Sema Karahan kısa süre sonra fenalaştı. Annesinin fotoğrafını öperek ağlayan Sascha Şener'i de babası Serdar Şener sakinleştirmeye çalıştı.

Milliyet Gazetesi havacılık muhabiri, pilot Murat Öztürk'e sarılan Sema Karahan, 'Murat sana kardeşimi sağ teslim ettim. Şimdi onu geri istiyorum' dedi.

Şener'in arkadaşı Handan Yay, 'Lisa yardımlarını gizli yapardı. Melek gibi bir insandı. Uzun süredir yardım ettiği kanser hastası bir çocuğun ailesi bugün arayarak o çocuğun öldüğünü haber verdi. Lisa babasının bile öldüğünü öğrenemeden ölmüştü. Eminim ki bu çocuğun öldüğünü duysa çok üzülürdü' dedi.

ÖĞRENCİLERİ UĞURLADI

Öğretmen pilot Hikmet Aral için Büyükçekmece Kuba Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Aral'ın yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Aral ailesinin taziyeleri kabul ettiği törene, öğretmen pilot Aral'ın arkadaşları, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Kuba Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Aral'ın naaşı Bahşeyş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ÖLÜM HABERİ VERİLMEDİ

Şener'in Almanya'da yaşayan babası Sait Ayhan önceki gün saat 01.00 sıralarında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberi ilk olarak Ayvalık'a bağlı Cunda'da tatilde olan Sema Karahan aldı. Sema Karahan hemen kardeşi Lisa Şener'i aradı. Lisa Şener bu sırada Hazerfen Havalimanı'na doğru gidiyordu. Uçakla Cunda'ya gidecek, ablasıyla birlikte tatilde olan 11 yaşındaki oğlu Sascha'yı da yanına alıp İstanbul'a dönecekti. Sema Karahan uçuş öncesi acılı haberi vermek istemedi. Kızıyla aynı gün ölen Şener'in babası Sait Ayhan da, Ankara Şereflikoçhisar'da ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler