Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Babasını pompalıyla rehin aldı!..

Babasını pompalıyla rehin aldı!..

Babasını pompalıyla rehin aldı!..
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2112 Beğen : 0

Şanlıurfa’da babası ile tartışan bir kişi, pompalı tüfek ile babasını rehin aldı. Polis ekiplerinin geldiğini fark eden şahıs, olay yerinden kaçtı.
Olay, akşam saatlerinde Haleplibahçe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.B. isimli şahıs, babası R.B. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine M.B., evde bulunan pompalı tüfek ile babasını rehin aldı. Mahalle sakinlerinin durumu fark etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polis ekiplerinin geldiğini fark eden M.B., yanında bulundurduğu pompalı tüfek ile kaçarak kayıplara karıştı.
Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayı gören M.B.’nin annesi baygınlık geçirdi. İsmi öğrenilemeyen bayan olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayı görüntülemeye çalışan gazeteciler ise, M.B.’nin kardeşi tarafından saldırıya uğradı. Görüntü almaya çalışan bir gazeteci, darp edilmesi sonucu kamerası kırıldı. Olay müdahale eden polis ekipleri, gazeteciye saldıran ismi öğrenilemeyen şahısı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olay yerine gelen Özel Harekat Timleri ise, olayı işleyen M.B.’yi yakalamak çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler