Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem AK Parti Hakkari İl Başkanı kaçırıldı

AK Parti Hakkari İl Başkanı kaçırıldı

AK Parti Hakkari İl Başkanı kaçırıldı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2181 Beğen : 0

Hakkari AK Parti İl Başkanı Mecit Tarhan'dan dün akşam saatlerinden itibaren haber alınamıyor. Tarhan son olarak bayram arifesinde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Hakkari sokaklarını gezmişti.

Tarhan'ın PKK'lılar tarafından kaçırıldığı iddiaları ortaya atılırken, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, çok yönlü araştırma başlattıklarını belirtti.

Ak Parti İl Başkanı avukat Mecit Tarhan'dan ailesi, yakınları ve partililer dün akşam saatlerinden itibaren haber alamıyor. Tarhan'ın otomobili ve cep telefonu merkeze bağlı Oğul Köyü yakınlarında bulunurken, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgede inceleme yaptı.

Tarhan'ın, Oğul Köyü yakınlarında otomobiliyle ilerlerken önünü kesen PKK'lılarca kaçırıldığı iddia edilrken, kendilerine de böyle bir bilginin geldiğini söyleyen Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, araştırmanının çok yönlü sürdüğünü bildirdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler