Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem ABD'de üniversiteye baskın: 3 ölü

ABD'de üniversiteye baskın: 3 ölü

ABD'de üniversiteye baskın: 3 ölü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2163 Beğen : 0

ABD'nin Texas eyaletindeki, ''Texas A&M University'' adlı üniversitenin College Station kentindeki kampüsünde düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişinin öldüğü, aralarında saldırganın da bulunduğu 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Polis Şefi Yardımcısı Scott McCollum, saldırıda en az 1 polis ile 1 sivilin öldüğünü söyledi.

Ölen polisin Brazos ilçe polisinden olduğunu belirten McCollum, College Station'dan bir polis ile bir kadının yaralandığı saldırıda, saldırganın yaralı olarak ele geçirildiğini kaydetti.

Bryan Polisi sözcüsü Jon Agnew da daha önce yaptığı açıklamada, üniversite kampüsünün hemen doğusundaki saldırının yapıldığı bölgenin polis tarafından koruma altına alındığını söyledi. Agnew ancak bölgede ikinci bir şüphelinin bulunduğunun sanılmadığını sözlerine ekledi.

Üniversitenin internet sitesinden yapılan açıklamada, üniversitenin Kylie Field adlı futbol stadyumu yakınında, silahlı bir kişi tarafından saldırı düzenlediği belirtilmişti, ancak saldırıda ölen veya yaralananlara ilişkin bilgi verilmemişti.

YARALI OLARAK YAKALANAN SALDIRGAN ÖLDÜ

''Texas A&M University'' adlı üniversitenin College Station kentindeki kampüsünde düzenlenen silahlı saldırıda yaralı ele geçirilen saldırganın öldüğü bildirildi.

Bryan Polisi sözcüsü Jon Agnew, saldırıda yaralı ele geçen saldırganın daha sonra öldüğünü, ayrıca iki polis ile bir sivilin yaralandığını söyledi.

Anges'in yaptığı son açıklamaya göre, ölenlerin sayısının saldırgan dahil 3'e yükseldi.

Polis tarafından daha önce yapılan açıklamada olayda en az 1 polis ile 1 sivilin öldüğü, aralarında saldırganın da bulunduğu 3 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

Polis Şefi Yardımcısı Scott McCollum daha önce yaptığı açıklamada, ölen polisin Brazos ilçe polisinde olduğun bildirmişti.

College Station'dan bir polis ile bir kadının yaralandığını kaydeden McCollum saldırganın ise yaralı olarak geçirildiğini söylemişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler