Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem 9 kadını öldürüp börek yaptılar!

9 kadını öldürüp börek yaptılar!

9 kadını öldürüp börek yaptılar!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2022 Beğen : 0

Brezilya, tüyler ürperten bir seri cinayet skandalıyla çalkalanıyor.

50 yaşındaki Jorge Silveria, eşi 51 yaşındaki Isobel Silveria ve metresi Bruna da Silva, 9 genç kadını öldürmekle suçlanıyor.

Üçlünün, ‘dünya nüfusunu azaltarak insanlığa katkıda bulunmak' amacıyla bu cinayetleri işleyen bir nevi tarikat oldukları iddia ediliyor. Cinayetleri asıl ilginç kılansa, söz konusu genç kadınların cesetlerine uygulanan ürkütücü işlem.

Brezilya medyasının ‘Yamyam Çetesi' olarak adlandırdığı zanlıların dün çıktıkları mahkemede suçlandıkları dokuz cinayetten yedisini itiraf ettikleri açıklandı.

Cinayet kurbanlarından 31 yaşındaki Giselly da Silva ve 20 yaşındaki Alexandra Falcao'nun vücutlarından arta kalan parçalar evin bahçesinde bulundu.

İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre Silveria çifti kurbanları, dadılık yapmak üzere evde çalıştırdıkları genç kadınlardan oluşuyor.

Brezilya Polisi de, zanlıların öldürdükleri kadınların etlerinden yemek ve börekler yaparak komşularına dağıttıklarını itiraf ettiklerini belirtti. Zanlıların bu ürpertici eylemi her cinayetleri sonrasında bir tür tarikat ritüeli olarak gerçekleştirdikleri belirtiliyor.

Cinayet kurbanlarından 31 yaşındaki Giselly da Silva ve 20 yaşındaki Alexandra Falcao’nun vücutlarından artan parçaların evin bahçesinde bulunduğu öğrenildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

İlgili Sayfalar

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler