Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem 7 milyon öğrenciye hergün süt dağıtılacak

7 milyon öğrenciye hergün süt dağıtılacak

7 milyon öğrenciye hergün süt dağıtılacak
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2013 Beğen : 0

Başbakan Erdoğan, ilkokul öğrencilerine süt müjdesi verdi. Erdoğan, ilkokullarda Anaokulundan 5. Sınıfa kadar tüm öğrencilere hergün süt dağıtımı yapılacağını açıkladı.

Partisinin bugünkü grup toplantısında konuşan Erdoğan konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Başbakan Erdoğan bugünden itibaren anasınıfı ile beşinci sınıfları da kapsayacak öğrencilere süt dağıtımına başlandığını açıkladı. Biliyorsunuz çocukların yeterli beslenememesi bir sıkıntı. Anasınıfı ile beşinci sınıf arasındaki çocukların yeterli beslenmesiyle ilgili bir müjdeyi veriyoruz. Resmi eğitim kurumlarında başlayan öğrencilerimize, zengi fakir ayrımı yapmadan bugün itibariyle, 7 milyon yavrumuza uzun ömürlü kutu süt dağıtımı yapacağız. Bu uygulama ile sağlıklı beslenmeye katkı olduğu gibi süt arzı fazlalığını da gidermiş olacağız.”"



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler