Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler Tom Cruise’u kıyamet korkusu sardı!

Tom Cruise’u kıyamet korkusu sardı!

Tom Cruise’u kıyamet korkusu sardı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3402 Beğen : 0

Şirince’ye kıyamet akımı devam ediyor. Söylentilere göre 21 Aralık’ta köye gelecekler arasında Tom Cruise da var…

Maya Takvimi inancına göre 21 Aralık’ta kıyametin kopacak olması ve İzmir’e bağlı Şirince isimli kasabanın bu kıyametten kurtulacak olması rivayeti her geçen gün çığ gibi büyüyor. Selçuk ilçesine bağlı 700 nüfuslu köye gelenlerin ardı arkası kesilmezken, insanlar kalacak yer kalmayan köye karavanlarla geliyor. Köye bu günlerde gelenler aslında Şirince’nin ününü merak ettiklerinden ziyaret yapıyor. Zaten kısıtlı konaklama imkanı olan köyde 21 Aralık günü kıyametin kopacağına inanarak gelecek olanlar ise henüz ortalıkta yok. Zira onlar rezervasyonlarını ve hazırlıklarını çoktan yaptırdı.

DÜNYA MEDYASINDA

Modacı Barbaros Şansal ise bir profesör arkadaşının da 21 Aralık’ta Şirince’de olacağını ve o profesörün söylediğine göre ünlü aktör Tom Cruise’un da Şirince’ye geleceğini belirtti. İnsanlığın dünyaya uzaylılar tarafından bırakıldığına inanan ve Maya ile Mısır inancı gibi eski inanışlara rağbet eden Sciencetology tarikatı üyesi olan Tom Cruise’un da Şirince’ye geleceği söylentisi üzerine tüm dünya gözlerini köye çevirdi. NY Times, Bild, Washington Post gibi dünyaca ünlü gazeteler Şirince’yi satırlarına haberlerine taşıdı.

KIYAMET MÖNÜSÜ

Şirince’ de bulunan Artemis Restaurant, kasabaya akın eden kalabalığı fırsat bilerek kıyamet mönüsü hazırladı. Fiyatı 40 TL olan menüde Kıyamet çorbası veya son kepçe çorbası, Cennet kebabı, ateş pilavı ve yasak elma tatlısı yer alıyor. Turistler mönüye büyük ilgi gösteriyor

TELLİ BABA GİBİ OLDU

Şirince’ yi ziyaret edenler arasında her kesimden insan bulunuyor. Son olarak dünya evine yeni giren Mustafa ile Fatime Erdoğan çifti de, gelinlik ve damatlıklarıyla Şirince’yi ziyaret etti. Şirince’ye güzel bir gün geçirmek için gelen farklı çift, yabancı turistlerle bol bol fotoğraf çektirdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler