Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler Sosyetenin Yeni Gündemi OTO Tarikatı!

Sosyetenin Yeni Gündemi OTO Tarikatı!

Sosyetenin Yeni Gündemi OTO Tarikatı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 4416 Beğen : 0

Bir zamanlar yatıp kalkıp Scientology tarikatını konuşan Hollywood ’un gündeminde şimdilerde Avusturyalı mason Carl Kellner ile Theodor Reuss tarafından kurulan Ordo Templi Orientis (Doğu Tapınakçıları Tarikatı) var.

Farmasonluğu örnek alarak 1904 yılında kurulan ve sonralarda en ünlü üyesi İngiliz satasist- okültist Aleister Crowley ile anılan; Thelema öğretisi etrafında şekillenen tarikatın en büyük amacı, akla ve bilgelige ulaşmak olarak tarif ediliyor.

Ancak diğer mason örgütlerinden farklı olarak kadınların da üye olabildiği tarikatın temel ritüelleri arasında oral seks ile kadın ile erkeğin sadomazoşist ilişkiye girmesi gibi cinsel hareketler de yer alıyor.

“Ne istersen onu yap!” mottolu tarikatın eski olmasına rağmen bugünlerde tekrar konuşulmaya başlamasının nedeni ise Peaches Geldof ismindeki genç bir sunucu. Geldof, 148 bin takipçisine resmi Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta, koluna yaptırdığı ve tarikatın baş harflerinden oluşan OTO dövmesiyle görülüyor.

Bugün 3000 üyesi olduğu tahmine diyen tarikata üyelikler gizli tutuluyor. Ancak Jay-Z ve Led Zeppelin guitarist Jimmy Page gibi isimlerin tarikata üye olduğuna inanılıyor.

Ordo Templi Orientis (Doğu Tapınakçıları Tarikatı) OTO Tarikatı Nedir? Neye İnanırlar ?



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler