Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler 13 Yaşından İtibaren River Road Tarikatı Liderinin Tecavüzüne Uğruyor

13 Yaşından İtibaren River Road Tarikatı Liderinin Tecavüzüne Uğruyor

13 Yaşından İtibaren River Road Tarikatı Liderinin Tecavüzüne Uğruyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2687 Beğen : 0

Babası tarafından 13 yaşında tarikat liderine eş olarak verilen genç kadın yaşadıklarını anlattı.

Lindsay Tornambe, River Road adlı tarikatın lideri Victor Barnard tarafından eşlerinden biri olarak seçildiğinde henüz 13 yaşındaydı. Görevleri arasında Barnard’la ilgilenmek ve onunla seks yapmak olan küçük kız bugün 27 yaşında ve kendisini tarikata veren babasıyla yüzleşti. İki yıl önce tarikatın elinden bir arkadaşıyla kaçarak polise giden ve bu sayede olayın ortaya çıkmasını sağlayan genç kadın televizyon programında başından geçenleri anlattı.

Tarikata kendi ailesi tarafından teslim edilen Lindsay, yıllarca cinsel istismara maruz kaldı. 52 yaşındaki Barnard’ın 10 eşinden biri olarak yıllarca taciz ve tecavüze uğrayan genç kadın, Pazartesi günü Dr. Phil’in programında, kendisini küçük bir seremoniyle Barnard’a teslim eden babası Carmen’le ilk defa yüzleşti. Carmen programda, tarikat liderinin cinsel istismarda bulunduğundan haberi olmadığını söyledi.

Tarikat lideri Barnard, tam 59 adet birinci derece cinsel istismar suçlamasıyla aranıyor. Seneler içinde tarikatına kattığı küçük kızları cinsel obje olarak kullanan 52 yaşındaki tarikat lideri, aylardır otoritelerden kaçmayı başarıyor. Polis Barnard’ın eski tarikat üyeleri tarafından saklandığını düşünüyor.

Üst Resim : Tarikat Lideri ve Lindsay



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler