Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Ünlü Yogi Hakkında İnceleme Başlatıldı!

Ünlü Yogi Hakkında İnceleme Başlatıldı!

Ünlü Yogi Hakkında İnceleme Başlatıldı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2279 Beğen : 0

İçişleri Bakanlığı'na dilekçe yazan Emine D. aglı vatandaş, "Yoga'ya başlayan kızının artık yogadan değil Yogi'den bahseder hale geldiğinden ve sosyal hayattan koptuğundan" şikayet etti. İçişleri Bakanlığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden inceleme başlatılmasını istedi.

İçişleri Bakanlığı'na "Yardımınıza ihtiyacım var" dilekçesi veren Emine D. kızının gittiği yoga dersleri sonrası değiştiğini ve hayatlarının karardığını ileri sürdü.

Sabah Gazetesinden Alper Sancar'ın haberine göre; İçişleri Bakanlığı'nın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yazdığı ve inceleme başlatılmasını istediği yoga dilekçesinde vahim iddialar yer aldı. "Lütfen dilekçemi dikkate alın gizliliğe dikkat ediyorum çünkü çok korkuyorum. Yardımınızca ihtiyacım var" diyen Emine D. şunları kaydetti:

TOPLUM DEĞERLERİNE TEHDİT
"İstanbul'da yaşıyoruz. 22 yaşındaki kızım 2009'da yoga grubuna dahil oldu. İlk başta sadece sağlık merkezi gibi gidip geliyordu. Sonrasında grup ile birlikte Türkiye'yi gezip lüks otellerde yoga yapmaya başladı. Sonrasında tavırları değişmeye başladı. Yogadan çok hocadan bahsetmeye başladı. Devamlı görüştüğü arkadaşlarından koptu. Kızımızla hiçbir iletişimimiz kalmadı. Babasına, 'Benimle görüşmek istiyorsanız hocam A.M.'nin kitaplarını okumalı söyleşilerini dinlemeli ve yoga yapmalısınız' diyor. İki senede kızım başkası oldu ve kurtaramıyoruz. Aynı gruba giden kızımın arkadaşının annesi de dertli. Öğrencilere hipnoterapi yapılıyor. Felsefelerinde evlilik, çocuk sahibi olma, geleneksel ilişki karşıtı bir hayat tarzı için cesaretlendiriliyor. Kızlar gezilerde hocaya dokunmak, masaj yapmak, yemeklerde yanına oturmak için birbirleriyle kavga ediyorlar. Toplumun bütün değerlerini tehdit ediyorlar."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler