Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Gülen tehdit mi ediliyor? Şok iddia!

Gülen tehdit mi ediliyor? Şok iddia!

Gülen tehdit mi ediliyor? Şok iddia!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2826 Beğen : 0

Ünlü hukukçu Kezban Hatemi Gülen'in dönmek istediğini ancak engellendiğini söyleyerek "Tehdit mi ediliyor?" diye sordu.

Hükümet ve cemaat arasındaki gerilim giderek büyüyor. Yakında kasetlerin ortaya ıkacağı söylentisi gerilimin dozunu arttırdı. Bunun üzerine geçtiğimiz gün Fetullah Gülen'in 'Komploya uğrayacak kişiyi uyardım' açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

AHaber'de yayınlanan programa katılan Akil İnsanlar Heyeti'nde de bulunmuş olan ünlü hukukçu Kezban Hatemi çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Gazeteci Salih Tuna'nın "Kim nerede bu saatten sonra kaset çıkarırsa çıkarsın cemaat töhmet altında kalmaktan kurtulamaz" dedi ve Gülen'in bu uyarıyı iyi niyetli yaptığını söyledi.

GÜLEN DÖNMEK İSTİYOR

Hatemi "Adamcağıza acaba zorla mı, silah zoruyla mı söyletiyorlar. Baskı alında olduğunu tk bir valizi olduğunu o valizi ikide bir eline alıp 'Bırakın beni' dediğini biliyorum. Hem de çok yakınlarından biliyorum" dedi.

Hatemi cemaatin siyasete girmesini işaret ederek şunları söyledi: "Ben derin yapılanmaları karşıyım kimsenin bu ülkenin geleceğini ipotek altına almaya hakkı yok. Kimsi iktidarını paylaşmaz. Seçimle gelen seçimle gider. Eğer siyasi fonksiyonu olmasını isteyen kim varsa parti kurar ve yerini alır"





Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler