Bilim - Sağlık

Ana Sayfa Haberler Bilim - Sağlık 'Ölü kızımla konuşuyorum'

'Ölü kızımla konuşuyorum'

'Ölü kızımla konuşuyorum'
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Bilim - Sağlık Yorumlar : 0 Okunma : 2426 Beğen : 0

ABD’nin Connecticut eyaletinde yaşayan Gary Galka’nın kızı Melissa, 2004’te 17 yaşında iken trafik kazasında yaşamını yitirdi. Elektrik mühendisi acılı baba, karısı ve iki kızıyla oturduğu evlerinde “açıklayamadıkları” şeyler yaşadıklarını söyleyerek “Melissa, kazadan sonra kapı zilini çalma, televizyon kanallarını değiştirme, ışıkları açma-kapama gibi şeyler yapmaya başladı” dedi.

RUH KUTUSU YAPTI

Ölümden sonra iletişime inanmaya başladığını anlatan baba, elektromanyetik sensör sistemleri hakkındaki bilgisiyle kızıyla konuşmak için “aletler” geliştirdi. “Spirit Box” (Ruh Kutusu) isimli bir alet tasarladığını, kızının kendisine “Selam baba, seni seviyorum” dediğini ve bunu kaydettiğini ileri süren Galka, “Melissa’yı görmedim ama küçük kızım onu üç kez gördü” diye de ekledi.

79-350 DOLARA SATIYOR

Elektrik mühendisi Gary Galka, 79 dolarla 350 dolar arasındaki “hayalet tespit” cihazlarını, amatör hayalet avcılarına satıyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler