Bilim - Sağlık

Ana Sayfa Haberler Bilim - Sağlık Abdullah Gül Google ve Facebook'u gezdi

Abdullah Gül Google ve Facebook'u gezdi

Abdullah Gül Google ve Facebook'u gezdi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Bilim - Sağlık Yorumlar : 0 Okunma : 3228 Beğen : 0

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'nin San Francisco kentinde bulunan Google merkezini ziyaret etti

Gül, burada Google'da çalışan Türk mühendisler tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Gül'e, Google kurucularından Sergey Birin eşlik etti. Gül, Google Earth'ten Tarabya Köşkü'nü ızledı. Günün ilk ziyaretini Google'a yapan Cumhurbaşkanı Gül daha sonra Facebook Genel Merkezini ziyaret etti.

Kurum girişinde Facebook yöneticilerinden Sherley Sandberg'in karşıladığı Cumhurbaşkanı, eşi ile Facebook logosu önünde hatıra fotoğrafı çektirdi ve "Facebook karatahtası"na isimlerini yazdı.

Daha sonra kendilerine kurum hakkında brifing verilmek üzere Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindekiler basına kapalı bir toplantıya katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün gün içinde üçüncü durağı ise bilgisayar dünyasının yazılım devi Microsoft oldu. Şu sıralar devam eden görüşmeler sonrasında Cumhurbaşkanı Gül'ün beraberindeki basın mensuplarıyla bir toplantı yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Gül son olarak San Francisco'da bulunan Twitter Merkezi'ni ziyaret ederek, bir takım görüşmelerde bulunacak. Cumhurbaşkanı'nın cumartesi günü öğle saatlerinde San Francisco'dan Türkiye'ye hareket etmesi bekleniyor.




Cumhurbaşkanı Gül, Facebook'ta çalışan genç Türk mühendislerle birlikte...



Sergey Brin, Gül'e Google'ın en yeni buluşlarından Google Glasses'ı gösterdi...



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler