Bilim - Sağlık

Ana Sayfa Haberler Bilim - Sağlık 1 Mayıs Twitter ve Google'da

1 Mayıs Twitter ve Google'da

1 Mayıs Twitter ve Google'da
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Bilim - Sağlık Yorumlar : 0 Okunma : 2755 Beğen : 0

Google, Türkiye ana sayfa logosunun yerine, 1 Mayıs'a özel tasarımlı logoya yer verdi. Logonun üzerine tıklandığında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel arama sonuçlarına ulaşılıyor.
''Doodle'' olarak adlandırılan özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.

Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor.

Ayrıca internet kullanıcıları bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar.

Twitter'da 1 Mayıs

Twitter'da sabah saat 10.00 sıralarında "1 Mayıs Emek" ve "Dayanışma Günü" başlıklı "hashtag"lar, Türk twittercılar sayesinde dünya çapında en sık konuşulan konuları listeleyen ilk on sıralamasına girdi.

Twitter'ın dünya çapında konuşulan ilk on konusu arasında "First of May" adlı İngilizce tek bir hashtag da yer aldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler