Satanizm

Ana Sayfa Forum Din ve İnançlar Satanizm Satanizm Hakkında Bilgi(Satanizm Nedir)

Satanizm Hakkında Bilgi(Satanizm Nedir)

  • Rüya Arslan
    Rüya Arslan
    dunyadinleri.com/ruya
    buradaydı
    Cinsiyet : Bayan
    Şehir : DiğerYerler
    Meslek : Öğrenci
    Giriş : 92
  • Yazan : Rüya Arslan Tarih : Kategori : Satanizm Cevaplar : 4 Okunma : 8286 Beğeniler : 0
    Satanizm Hakkında Bilgi(Satanizm Nedir)

    Fransızca bir kelime olan "SATAN" kelimesinin Türkçe karşılığı "ŞEYTAN"'dır.Satanizm ise şeytana ve kötülüğe gösterilen bağlılık ve onları yüceltme demektir. Geniş anlamda "Hristyanlık dininin kurallarının değiştirilmesi" anlamına da gelir. Ayrıca Satanizm diğer anlamıyla da Tevrat' tan gelir ve " Karşı Çıkan" anlamındadır.

    Satanizm akımını kuran ve onu bir doktrin olarak empoze eden ve onu bir din olarak ilan kişi ABD de Kara Papa lakaplı Sandor Anton LAVEY isimli bir şahıstır. LAVEY 11 Nisan 1930 yılında ABD de doğmuştur. Kafkas kökenli bir aileden gelen LAVEY önce aslan terbiyeciliği polis fotoğrafçılığı kriminoloji uzmanlığı oyunculuk ve hipnotizörlük yapmıştır. 5 yaşından itibaren müzikle uğraşmış yıllar sonra Elektronik müziği seçerek Synthesizer teknolojisi üzerinde çalışmalar yapmıştır. Majikal müziği ararken Okült müzik adını verdiği parçalar besteliyordu. Ona göre insan; egoist çirkin habis ve korkulması gereken bir varlıktı. Kötü olan şeytan değil aksine insanın kendisi idi ve kötülüklerini şeytan adının ardına gizliyordu.

    Lavey 30 Nisan 1966 tarihinde ABD nin San Fransisco kentinde Şeytan Kilisesi'nin (Satanik Kilise) açılışını yaptı. Örgüt; Seçkin zengin eğitimli üretken eksantrik kişilerden oluşuyordu. Şahsın 1997 de 67 yaşında ölmesinden sonra şu anki liderliğini Amerika' lı bir kadının yaptığı bilinmektedir. Ayrıca Satanistler LAVEY' in yazmış olduğu "THE: SATANİK BİBLE: (Satanik İncil)" ve "SEVEN GATE(Şeytanın Ayetleri)" isimli kitaplara inanırlar. En son olarak bilinen ABD' de bir Kiliselerinin ve yaklaşık 20 bin üyelerinin olduğu bilinmekledir.

    Lucifer Beelzebub İblis ve Karanlıklar Prensi gibi isimler ile tanımlanan Şeytan' ın çeşitli sembolleri bulunmaktadır. Fakat sembollerin en önemlisi Pentagram adı verilen beş uçlu yıldızı kollarını açmış bir adam olarak ifade etmek mümkündür. Satanizmi benimseyen ve sempati duyan şahıslar canlı ve cansız alemde yegane gücün şeytanda olduğunu bir kişinin ne kadar çok kötülük yaparsa şeytana o kadar yakın olunacağına ve derecesinin de o alanda büyük olacağına Şeytana yakın olanların ise öbür alemde Cehennemde fazla ceza çekmeyeceğini ve şeytanın hizmetlerinde olacaklarından dolayı rahat bir ortamda zebanilik yapacaklarına inanırlar.

    Ayrıca LAVEY "SATANİZMİN TEMEL İLKELERİ" isimleriyle yazdığı kitabında şeytanı tanımlamış ve onun müsamahayı realiteyi duru ve temiz bilgeliği nezaket ve kibarlığı temsil etliğini söylemiştir.Burada LAVEY' in şeytanı sevimli hale getirme uğraşısı açıkça hissediliyor. Lavey' in şeytanı bu şekilde yorumlaması ilginçtir. O kötülüğün ve şerrin kaynağı olarak bilinen şeytana başka bir urba giydirerek sevimli hale getirme uğraşısı içinde gibidir. LAVEY Şeytana sadece güzel olan şeyleri layık görmemiş bazı olumsuzlukları da nispet etmiştir. O nazik olduğu yerde aşırı serttir hoş gördüğü anda baş kaldırıcı ve asidir. LAVEY etrafındakilere; Allah' ın iyi Şeytanın kötü olduğunu dikte eden bir çevrede yetiştiklerini iyi ve kötüyü insanların kendi amaçlarına uydurup kullandıkları rotatif terimler olduğunu söylemektedir. İşte Şeytan bu seçim gücünün sembolüdür.

    SATANİSTLERİN BELİRLEYİCİ ÖZELLİKLERİ :

    Satanistlerin ortak özelliği giyimlerinde siyah ve kırmızı renkleri tercih ederler.

    Deri pantolonbaşlıklı tişörtler.abartılı gümüş takılar. Yaz kış bot.postal ve çizme giyerler.

    Kiliselerde yapılan ayinlere katılırlar.Çünkü Satanistler kiliseyi Şeytan için En iyi arkadaş görürler.

    Çoğunluğu yukarıda da belirtildiği üzere Satanistliğin Hıristiyanlık kurallarının değiştirilmesi amacını taşıdığından ters haç takarlar.

    Kıyafetlerinde Satanist amblemleri taşırlar. Bu amblemlerin en önemlisi çift daire içerisindeki yıldızdır.Diğerleri ise hayali çizilmiş insan ve hayvan karışımı yaratıklardır.

    Özellikle geceleri metruk yerlerde ve mezarlıklarda toplanıp ayin yaparlar.

    Satanistler lider olarak kabul ellikleri Anton Sandor LAVEY' in kitaplarını okurlar.

    Metal Müzik satan kasetçilere ve kafelere takılırlar.

    Kedi kanı içerler ve bununla ölümsüzlüğe ulaştıklarını iddia ederler. Satanistlerin nihai hedefi şeytanı da yenerek sonuçta dünyayı ele geçirmektir. 7 13 666 sayıları keçi şarap ve ekmek onlar için kutsal sayılır.

    Bütün dinler ve bütün kutsal kitaplara karşı aşırı bir saldırganlık içerisinde olurlar.

    Guruba dahil her üyeye bir Mitolojik isim verilir. Özellikle Yunan tanrı ve tanrıçalarının isimleri ile mitolojik kahramanların isimleri verilir.

    Satanistler kendileri dışındaki herkesi bilinçsiz bilgisiz ve aptal görürler.

    SATANİZME GÖRE ŞEYTAN:

    Şeytan yasaklayıcılığı değil affediciliği temsil eder.

    Şeytan boş hayallerin değil asıl gerçekliğin temsilcisidir.

    Şeytan ikiyüzlülüğü hilekarlığı değil bilgeliği temsil eder.

    Şeytan nankörler için boşuna harcanmış sevgiyi değil hak edenlere gösterilen şefkati temsil eder.

    Şeytan kötülere karşı öbür yanağı dönmeyi değil intikamı simgeler.

    Şeytan bazen insanı bazen de hayvanı temsil eder. Bazen daha farklı bir yaratık olarak dört ayak üzerinde yürüdüğü farz edilir.

    Şeytan günah diye nitelendirilen fiziksel akli ve duygusal zevklere neden olan tüm zevklerin simgesidir.

    Şeytan kilisenin şimdiye dek sahip olduğu en iyi arkadaşıdır.

    Şeytan barışçı değil savaşçıdır.

    Kötülüklere karşı suskun kalmak yerine intikam almayı öngörür.

    Günah diye nitelendirilen fiziksel akli ve duygusal tüm zevklerin simgesidir

    SATANİZM' İN İLKELERİ:

    LAVEY’ in yazmış olduğu THE SATANİK BİBLE isimli kitabında Satanistlerin hayat kurallarını şu 11 madde şeklinde sıralamıştır;

    Size sorulmadığı sürece fikirlerinizi kimseye söylemeyin.

    İçinde bulunduğunuz sıkıntıları mutlaka duymak isteyenler dışında kimseye açmayın.

    Bir başkasının evinde misafirseniz ev sahibine saygılı olun veya daha işin başında oraya gitmeyin.

    Sizin kendi evinizdeki misafir sizi rencide eder canınızı sıkarsa sizde ona karşı zalimce davranın

    Karşı cins açıkça davet etmedikçe karşınızdaki insanı taciz etmeyin ve cinsel ilişkiye girmeyin

    Problemi çözüp birini derdine çare olmak gibi bir mesuliyetin haricinde siz ile ilgisi olmayan hiçbir işe burnunuzu sokmayın.

    Kendi emel ve arzularınızı gerçekleştirmede şayet sihrin gücünü kullanarak başarılı olduysanız mutlak suretle sihrin hakkını verin. Onun gücünü kabul edin.

    Sizinle alakalı olmayan hiçbir şeyden şikayette bulunmayın.

    Küçük çocuklara zarar vermeyin.
    Vahşi hayvanlara zarar vermeyin.

    Açık yerlerde yürürken kimseye zarar vermeyin. Eğer birisi sizi rahatsız ederse ona bunu yapmamasını söyleyin eğer hala buna devam ederse onu ortadan kaldırın.

    SATANİZMİN YAYILMA STRATEJİSİ :

    1-SEMPATİZAN: Bu tür işlere ve eylemlere meraklı tipler zaten birer satanist adayıdır. Bunlar belirli bir şahısın etrafında toplanmaya başlarlar. Onun gibi giyinme onun gibi konuşma benzeri hareket ve tavırlar takınmaya başlarlar.

    2-ADAYLIK: Satanist guruba takılan bir kişi onlarla birlikle hareket etmeye başladıktan sonra bu gurup içinde bulunan ve gurubu gözaltında bulunduran kişi belirli kıvama gelen kişileri seçmeye ve onlarla ilgilenmeye başlar. Kendisi ile ilgilenildiğini anlayan kişi kendisini daha fazla önemsemeye başlar eğitimci tabir edilen gurupla ilgilenen şahıs ilgilendiği kişilerin sosyal ve ekonomik durumları ile yapabileceği işlerin hangi derecede olduğunu anlamaya çalışır. Yani gruplarına katılmaya çalışan şahısları kendilerine bir kötülük amacıylamı yoksa bilerek ve isteyerek mi girdiğini sınamaya başlar.

    4- KÖLELİK: Grup içerisindeki lider konumunda bulunan şahıs artık kurbanı etkisi altına almaya başlamıştır. Bu kişinin her dediği yapılır ve o örnek alınırsözünden dışarı çıkılmaz maddi ve manevi yönden gurup lideri beslenmeye başlanır. Örnek olarak bu şahıs sizi birisinin kötülüğünden koruyorsa sizde ona yemek söylersiniz veya hediye vermeye başlarsınız.

    4– EĞİTİM: Şahıs yavaş yavaş Satanist olmaya başlamıştır fakat bu hiçbir zaman karşı tarafa söylenmez ilgilenen kişi kurbanın fiziki yapısına göre savaşçı düşünce yapısına göre filozof her iki özellik bir arada varsa yaylımcı kadroya dahil eder veya büyü ve ayin işlerine meraklı bir kişiliğe sahipse büyücü veya ayinci olarak yetiştirirler. Zeka ve kabiliyetlere göre tüm faaliyetlere katılıp eğitimci olunur.

    5- EĞİTİM SÜRECİNİN TAMAMLANMASI: Vampirlikte denilebilir. Artık şahıslar güneş ışığından sıkılmaya güneşe çıktığında vücudunun yandığını hissetmeye başlamıştır. Bundan böyle şahıslar kötülük yapma derecesini yükseltmeye başlarlar. Hoşlanmadığı veya kendisine zarar verebileceğini düşündüğü kişilerin enerjisini çekmeye çalışır. Kendisine gönderilen kötü enerjileri geri göndermeye ve karşı tarafa savaş açmaya başlanır. 16 ve 17. kademeye kadar bu eğitim ve kendini geliştirme çabaları bu şekilde devam eder. 32. derecede artık bir Cadı veya bir Vampir derecesine gelmiş şahıs gelebileceği en üst makamda bulunmaktadır. 33 ve en son derece olan Şeytanın Oğlu olabilme en nihai derecedir.

    SATANİST AYİNLERİ :

    Satanist ayinleri her ayın 13. de genellikle metruk binalarda mezarlıklarda ve ormanlık alanlarda tam gece yarısı ve genellikle yedi kişinin katılımıyla KARATEKE ismini verdikleri gurup liderlerinin öncülüğünde yapılır. Karateke üzerine Satanist amblemi taşıyan siyah bir cübbe giyer. Bir masa üzerine ters haç veya pentagram işareti çizilerek ortasına gümüş bir kupa konur. Dünyada yaşayan iki canlı olan kedi ve keçinin kanının sadece negatif iyonu taşıdığı keçinin kendileri için kutsal sayılması kedinin ise nankör olduğu için düşman olarak görürler ve kedinin boğazını keserek kupanın içerisine akıtırlar. Önce gurup lideri ardından da üyeleri kanı içerler. Pozitif iyon taşıyan insan kanı kedi kanı ile birleşince insanda rahatlama olur ve bu rahatlama devam edene kadar ayin devam eder.

    Bu ayinlerde gön kedi kanı kara ip şarap kılıç zil ve mum gibi bazı ritüelleri kullanırlar. LAVEY' in Satanik incil' de bahsettiği bütün argümanların mutlaka bulunması zorunluluğu yoktur. Bir miktar para şilte gonlar siyah cübbe kadeh ve kılıçların konulabileceği özel bir şey olmayabilir. İhtiyaç duyulan şey sadece sessiz bir yerdir. Satanist kilise bu durumdaki bir sataniste şu tavsiyede bulunur. Mumu yakın ve önünüze koyun. Dik oturun derin nefes alın ve sakinleşin. Şuurunuzu tüm dış düşüncelerden temizleyin. Aleve bakarken içinizden veya yüksek sesle "KARANLIĞIN EFENDİSİ! BEN HAZIRIM SENİN GÜCÜNÜ HİSEDİYORUM BEN ŞEYTANIN SAHİPLENDİKLERİNDEN BİRİSİYİM SELAM ŞEYTAN" deyin.

    Yapılan ayinlere yabancılar katılamaz. Ayin esnasında olanlar başkalarına anlatılmaz. Anlatanlar ise cezalandırılır. Bu cezalar vücutta sigara söndürme elleri ve ayakları arkadan bağlanarak kafaya boş bir teneke geçirilir ve şahıs çıldırana kadar tenekeye su damlatılır. Diğer bir ceza ise kadınlar tarafından uygulanan hadım etmelerdir.

    TÜRKİYE' DE SATANİZM

    Satanizm Türkiye'de ilk olarak internet' le yayılmaya başladı. Daha sonraları Heavy metal grupları vasıtasıyla ilk adımlarını atarak özellikle gençler arasında yayıldı. Şeytana tapanların çoğunluğunun gelir seviyesi yüksek vatandaşların çocukları olduğu bu çocuklarında din ve öteki Kutsal değerlere karşı oldukları bilinmektedir. Gençlerin bu işe başlaması önce bu müzikleri dinlemesi ile başlar sonra ise masum görünümlü arkadaş gurupları içerisinde satanist inancı yavaş yavaş empoze edilir.

    Ülkemize bir başka giriş şeklide İnternet’ in dünyada sonraları da Türkiye de yaygınlaşması ile birlikte iyice taraftar topladı. Özellikle maddi durumu iyi olanların bu iş içinde olmasının nedeni evlerinde bilgisayarı ve kendisine ait bir odası olan gençler eğlence için internete bağlanarak "Chat" denen karşılıklı sohbetler yaparlar. Chat' Ieşme esnasında Satanistlerin ilginç chatları ile karşılaşır ve sohbete başlarlar. Bu ilk adımdır. Sonra Satanistler bu şahsa çeşitli bilgiler verir. Mesela; Satanizmin geçmişi ve geleceği bulunduğu ildeki kendilerine yakın müzik marketler şahıslar ve adreslerini vererek bunlarla bağlantı kurmalarını isterler ve böylece hedeflerine ulaşırlar.

    Türkiye'deki Yayınları: Non Serviam Şebek (Köprüaltı) Ölüm ve Cenaze MahşerAşk ve Şarap Shamain Kadavra Zine Piramit Zine Mazine Sombre Toprak Rockline Mat gibi dergiler.

    Türkiye'deki Müzik Gurupları: Satanic Werses Ehrimen Witctrap Pagan Shamain Asceraus Sarkofokos Sagu Hezzihill Mopheus Death Out gibi yerli Heavy ****l gurupları.

    Ayrıca Ülkemizdeki şimdiki eylem planlan Sultanahmet Camii' nin yıkılması Taksimde Cami yapılmak istenen meydanın işgali el yazması bir Kur' an-ı Kerim' in yırtılarak klozete veya denize atılması Kaşıkçı Elması' nın çalınması kendilerine muhalif olup zarar verebilecek insanların Şeytana kurban edilmesi gücü ellerine geçirdikleri zaman ise din ayırımı gözetmeksizin bütün ibadethaneleri tahrip edeceklerini ayrıca Hitler Faşizmini benimseyerek Türkiye' yi yabancı ırklardan temizleme gibi planları vardır. Faaliyetlerinin yoğun olduğu iller İstanbul Ankara İzmir Adana Antalya Bursa Eskişehir Kayseri’ dir.



    Alıntıdır

    İmza

Bırakalım bu işleri.tek gerçek vardır .o da 'aşk'.…

aşk tan kastetdiğin kavram nedir yani hangi aşk ?

Lucifer aşkın ta kendisidir (:

neden ? açıklarmısın