Hıristiyanlık

Ana Sayfa Forum Din ve İnançlar Hıristiyanlık Jw.org Sitesi 300’den Fazla Dilde Okunuyor!

Jw.org Sitesi 300’den Fazla Dilde Okunuyor!

  • Hur - Kus
    Hur - Kus
    dunyadinleri.com/hur7aa54
    buradaydı
    Cinsiyet : Bay
    Şehir : Bursa
    Meslek : Serbest
    Giriş : 18
    İnandığınız Din : Yehova Şahidi
    İnançlı Birimisiniz? : Çok İnançlıyım
  • Yazan : Hur - Kus Tarih : Kategori : Hıristiyanlık Cevaplar : 0 Okunma : 4060 Beğeniler : 0
    Jw.org Sitesi 300’den Fazla Dilde Okunuyor!
    Farklı dillerde konuşan insanlar Jw.org sitesini ziyaret ediyor

    Jw.org Sitesi 300’den Fazla Dilde Okunuyor!

    Kutsal Kitaptan bilgi alabileceğiniz Jw.org sitesinin dil listesini açtığınızda başka bir web sitesinde göremeyeceğiniz bir şey göreceksiniz: 300’den fazla dil seçeneği!

    Peki bu sayıyı, diğer sitelerle karşılaştırdığımızda ne görüyoruz? Temmuz 2013 itibariyle Birleşmiş Milletler’in web sitesi altı dilde hizmet veriyordu. Avrupa Birliği’nin resmi internet sitesi Europa’ya ise 24 dilde erişilebiliyordu. Google 71 dili desteklerken, Vikipedi 287 dilde okunabiliyordu.

    Sitemizdeki bilgileri 300’den fazla dile tercüme etmek kuşkusuz çok zaman alan bir iş. Bu işin büyük kısmı, dünya çapında Yehova’yı yüceltmek isteyen yüzlerce Yehova’nın Şahidi tarafından yapılıyor. Her dil için, İngilizce metni çevirmek üzere yeteneklerini kullanan organize olmuş ekipler bulunuyor.

    Jw.org sitesinde 300’ü aşkın dile çevrilen sayfalarca bilgi bulunuyor. Bu bilgilerin internet sitemizdeki toplam sayfa sayısı muazzam boyuttadır: 200.000’in üzerinde!

    Jw.org hemen hemen her dilden insanın erişebileceği bir site olmasının yanı sıra çok da popülerdir. Bu gerçek, küresel internet trafiğini analiz eden Alexa şirketinin yaptığı internet sitesi sıralamalarına yansımıştır. “Din ve Maneviyat” kategorisinde; dünyadaki başlıca dinlerin, dinsel yayınevlerinin ve diğer benzer teşkilatların internet siteleri de dahil yaklaşık 87.000 web sitesinin yer aldığı bir liste bulunuyor. Jw.org bu listede Temmuz 2013 itibariyle ikinci sırada yer alıyor! Listenin başında, farklı Kutsal Kitap çevirilerine online erişilebilen ticari bir site bulunuyor.

    Ekim 2013 verilerine göre, Jw.org web sitesini günde ortalama 890.000’den fazla kişi ziyaret ediyor. Kutsal Kitaptan yararlı bilgilere dünyanın her yerinden insanın ücretsiz olarak erişebilmesini sağlamaya çalışan siteyi ziyaret etmenizi öneririm.

    Saygılarımla

    İmza